Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Mirela Iovu primeste premiul Bussiness Arena 2011

Marti, 24 mai 2011, in cadrul galei "Most Admired Business Women Awards 2011", doamna Mirela Iovu, vicepresedinte CEC Bank, a primit distinctia "Most Leading Corporate Executive Award", pentru abilitatile de lider si pasiunea cu care ii conduce si inspira pe angajatii CEC Bank.

La inmanarea premiului, doamna  Mirela  Iovu a declarat: "Imi place sa cred ca pot inspira schimbarea mentalitatii pentru a aduce progres si eficienta in cadrul organizatiei. In urmatorii cinci ani, CEC Bank cu siguranta va continua sa fie o banca de top, cu traditie, dar dinamica, care sa ofere servicii la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism, iar mediul de lucru va fi unul foarte motivant". Totodata a indemnat femeile care isi doresc o cariera de succes sa aiba incredere in fortele proprii, sa fie mai putin modeste si sa lupte pentru idealurile lor.

Cu acest prilej, doamna Vicepresedinte a dedicat premiul tuturor doamnelor si domnisoarelor din Banca, apreciind ca dumnealor merita in aceeasi masura distinctia primita.

Evenimentul, organizat de revista Business Arena, este destinat exclusiv femeilor intreprinzatoare sau care detin pozitii cheie in companii. Premiile recompenseaza creativitatea si abilitatile de management, precum si contributia adusa la succesul companiei.