Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Liceul Tonitza expozitie la Palatul CEC

Pictorita-profesor Monica Gorovei semneaza, alaturi de elevii clasei a VI-a B de la Liceul Nicolae Tonitza, lucrarile unei expozitii de pictura de grup dedicate primaverii. Manifestarea este gazduita de Palatul CEC si se desfasoara in perioada 07-14.03.2007.

O multime de elevi si de parinti au asistat, in deschiderea expozitiei, la un spectacol care a amintit de serbarile scolare de odinioara. In acordurile unui vals de Johann Strauss, copiii au prezentat un minispectacol de primavara, o feerie imaginata de d-na Gorovei.

"Expozitia si intreaga manifestare artistica s-au realizat cu efortul tuturor copiilor. Unii au ajutat la inramarea lucrarilor, altii la transportul si aranjarea lor. Ei sunt foarte mandri ca expunem impreuna, la Palatul CEC", a remarcat d-na Gorovei.

Tablourile reprezinta compozitii cu motive florale, intr-o gama cromatica foarte diversa. Iar tripticul filozofic-pictural al Monicai Gorovei, simbolizand viata, pare ca asista la jocul plin de viata al formelor si culorilor prin care copiii-pictori isi exprima, cu sinceritate, bucuria de a trai.