Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Luni, 2 decembrie, in cadrul celei de-a XVIII-a editii a Galei Premiilor Piata Financiara, CEC Bank a primit premiul “Banca Corporate a anului 2013”.

Multumind organizatorilor pentru premiul acordat bancii noastre, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a evidentiat faptul ca acesta reprezinta o noua dovada de recunoastere a succesului proiectului de transformare a Casei de Economii si Consemnatiuni intr-o banca comericala universala, moderna si competitiva, care in prezent detine un sold al creditelor acordate pe segmentul persoane juridice de peste 8 miliarde lei.

Demna de remarcat, declara domnul Ghetea, este si evolutia bancii pe acest segment in ultimii ani: cresterea de 32% in 2012 a soldului  creditelor acordate persoanelor juridice de catre CEC Bank fata de anul anterior, comparativ cu cresterea de 3% inregistrata la nivelul sistemului financiar-bancar anul trecut, respectiv cresterea de  6,21% a finantarilor oferite de CEC Bank persoanelor juridice in primele 10 luni ale acestui an fata de scaderea de 3,38% raportata la nivelul sistemului in aceeasi perioada.

In cadrul Galei Premiilor Piata Financiara a fost rasplatita cu premii de excelenta  si activitatea  unor personalitati remarcante din mediul financiar bancar,  printre care se numara domnul Radu Gratian Ghetea, domnul Mugur Isarescu si altii.

Evenimentul s-a desfasurat in ambianta deosebita oferita de Banca Nationala a Romaniei si s-a bucurat de prezenta unor importanti  bancheri, oameni de afaceri, analisti economici si reprezentanti ai mass-media.