Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank premiu Bancheri de top 2012

Marti, 17 iulie 2012, in cadrul celei de a V-a editii a Galei "Bancheri de Top", CEC Bank a fost premiata pentru cel mai bun raport credite/depozite si pentru cea mai buna dinamica a activelor din sistemul bancar romanesc.

Premiile au fost inmanate domnului Radu Gratian Ghetea, Presedintele   CEC Bank, de catre domnul  Norel Moise, Redactor sef Piata Financiara. Cu prilejul acordarii premiului pentru cel mai bun raport credite/depozite, domnul Norel Moise a mentionat ca "acorda aceasta distinctie unei banci cu capital de stat gestionate de un profesionist si care are alaturi o intreaga echipa de profesionisti".

La primirea celui de al doilea premiu, pentru cea mai buna dinamica a activelor, domnul Radu Gratian Ghetea a tinut sa multumeasca tuturor colegilor care au inteles ca "numai prin transformarea vechii Case de  Economii si Consemnatiuni intr-o banca universala a fost posibila ascensiunea CEC Bank in categoria bancilor de elita din Romania".

Gala "Bancheri de Top", organizata de Finmedia, a premiat performantele inregistrate in 2011 de catre cei mai importanti jucatori care dau trendul si modeleaza piata financiar-bancara din Romania. Premiile au fost acordate pe criterii cantitative (active, profit, depozite, credite etc.), criterii de dinamica (structurate pe paliere ale volumului de active) si criterii de eficienta (ROA, ROE, profit/angajat, profit/sucursala, venit/client etc.).

Evenimentul s-a desfasurat la Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti si a reunit bancheri, oameni de afaceri romani si straini, analisti economici, firme de consultanta cu expertiza in sectorul financiar-bancar, reprezentanti mass-media.