Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank la Gala Bancheri de top 2010

Marti, 20 iulie 2010, in cadrul evenimentului Gala "Bancheri de Top", organizat de catre trustul de presa FinMedia, banca noastra a primit doua premii, pentru cea mai buna dinamica a activelor unei banci din esalonul 1-10 si pentru cel mai bun raport credite/depozite.

Evenimentul, aflat la cea de-a treia editie, a inclus o masa rotunda pe teme financiar-bancare, lansarea celei de-a patra editii a revistei "Bancheri de Top", dar si decernarea distinctiilor pentru banci, in functie de performantele financiare obtinute de acestea in 2009.

Masa rotunda s-a axat pe dezbaterea unor teme de actualitate, cum ar fi: "Impactul modificarilor legislative interne si internationale asupra domeniului bancar", "Provocarile pietei bancare romanesti in noul context economic si fiscal" si "Strategii de imbunatatire a relaţiei client-banca, din perspectiva furnizorului de servicii". La discutii a participat si domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank si al Asociatiei Romane a Bancilor, alaturi de domnul Ionut Dumitru, Presedintele Asociatiei Analistilor Financiar Bancari din Romania si Presedinte al Consiliului Fiscal, domnul Adrian Bulboaca, Managing Partner, Bulboaca & Asociatii, domnul Balazs Vinnai, CEO, Ind Group si domnul Eugen Anicescu, Director al Departamentului de Asigurari din Coface Romania.

In continuare, reputatii producatori de vinuri Domeniul Coroanei Segarcea, Vinia Iasi, Cramele Budureasca si Cramele Hallewood au oferit celor prezenti interesante degustari de vinuri.

In cadrul galei a fost lansata si revista "Bancheri de Top", o radiografie a sistemului bancar romanesc la finalul anului 2009. Publicatia cuprinde topuri si analize ale bancilor romanesti, subiecte de corporate banking, retail banking, recuperare de creante, dar si interviul cu Presedintele CEC Bank.

La eveniment au participat personalitati de prestigiu din mediul bancar romanesc, printre care si o parte dintre membrii conducerii CEC Bank: domnul Gheorghe Carabasan, Prim vicepresedinte, domnul Cristian Tudorancea, Vicepresedinte, doamna Mihaela Popa, Vicepresedinte, doamna Laura Mihai, Director Directia Clienti Mari, doamna Doina Topala, Directia IMM-uri si doamna Oltea Belciuganu, Director Directia Marketing si Comunicare.