Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Radu Ghetea premiat de IAA Romania in 2011

Joi, 31 martie 2011, in cadrul editiei din acest an a Premiilor de Excelenta International Advertising Association (IAA) Romania, domnul Radu Ghetea a primit Premiul Senatului IAA Romania, "pentru performantele sale in domeniul bancar, la conducerea CEC Bank si in calitate de presedinte al Asociatiei Bancilor din Romania si pentru contributia semnificativa la constructia unuia dintre cele mai puternice branduri romanesti: CEC Bank".

Cu acest prilej, domnul Ghetea a multumit celor aproape 6.500 de colegi din banca, precum si partenerilor de la Brandient si Papaya, alaturi de care a fost construit brandul CEC Bank in ultimii ani.

Premiile de Excelenta IAA Romania sunt menite sa ofere recunoastere publica persoanelor care au contribuit substantial, din punct de vedere profesional si etic, la evolutia pietei de marketing si comunicare. Printre castigatorii din acest an se mai numara si echipa emisiunii "Romania, te iubesc" (Pro TV), organizatorul de evenimente dedicate mediului digital, Cristi Manafu, Petrisor Obae (Pagina de Media)  si IAB Romania, care alaturi de PwC realizeaza studiul privind cheltuielile de publicitate online.

Premiile de Excelenta IAA se afla la a patra editie si reprezinta "o rasplata simbolica pentru cei care prin viziunea si talentul lor au creat noi standarde de Excelenta in industria de comunicare".