Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Luni, 4 decembrie 2017, in cadrul Galei Premiilor Capital 25 de ani, domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte - Director General CEC Bank i-a fost acordat un premiu pentru contributia semnificativa la transformarea CEC intr-o banca moderna.

Cu acest prilej, domnul Ghetea a declarat: "Felicit revista Capital pentru cei 25 de ani de existenta. Premiul acordat este pentru cei 6.000 de salariati ai CEC Bank. In 1992, in piata exista o competitie extraordinara intre bancile existente, respectiv Banca Romana de Comert Exterior, BCR, Banca Agricola, Banca de Investitii si CEC. Pe atunci, CEC avea o cota de piata de 33%. Era enorm. Era o institutie deosebit de puternica. Cand au aparut si bancile straine, institutia apierdut cota de piata, ajungand de la 32,90% la 4,03%, in doar 17 ani. Am venit cu propunerea sa devenim Banca Comerciala Universala si iata ca, dupa zece ani, putem spune "da, e adevarat, s-a intamplat, suntem Banca Comerciala!". De pe locul noua, zece, am ajuns pe locul sase, am trecut si prin locul patru, intre timp au inceput fuziunile si achizitiile si am fost intrecuti de unele banci, dar importanta este cota de piata care se afla intre 7% si 8%. Avem un portofoliu de clienti format in special din antreprenori romani, de la agricultura, IMM-uri, mari corporatii, pana la Administratiile Publice Locale. Va multumesc foarte mult pentru premiu!".

Gala Premiilor Capital 25 ani, organizata de Revista Capital cu ocazia implinirii a 25 de ani de la aparitia primului numar, a recompensat performantele companiilor si oamenilor de top din societatea si business-ul romanesc, cu rezultate sau initiative remarcabile care au schimbat sau au contribuit pozitiv la economia Romaniei. Cu acest prilej a avut loc si lansarea Capital Top 300 Cei mai bogati romani, editia 2017.

Evenimentul, devenit deja unul de traditie pentru mediul de afaceri romanesc, a reunit invitati din middle si top management, personalitati din mediul economic, financiar, politic, precum si fosti redactori Capital care au contribuit de-a lungul celor 25 de ani la realizarea revistei. (Foto: Capital.ro)