Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a ocupat locul doi in topul celor mai mediatizati CEO, potrivit studiului "Cei mai mediatizati CEO din economia romaneasca", in perioada 1 ianuarie - 31 martie 2013. Domnul Ghetea a fost citat in calitate de presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor si de presedinte al CEC Bank, inregistrand 47 de mentiuni in articole ce au avut ca subiect sistemul bancar din Romania sau cresterea finantarilor CEC Bank. De asemenea, domnul Ghetea a fost nominalizat "Bancherul Anului 2012" de catre revista Piata Financiara.

Domnul Ghetea a inregistrat cele mai multe aparitii in data de 27 februarie 2013, cu  articole care fac referire la initiativa ARB de a propune ANPC un proiect de lege ce are ca scop cresterea gradului de constientizare cu privire la mediere.

Studiul, realizat de mediaTRUST, nu a luat in calcul materialele promotionale sau publicitare. Companiile au fost selectate dintre lideri iar fiecare sector ales (auto, carburanti, telecom, asigurari, banci) a fost reprezentat de sefii a cinci companii. In total, au fost analizate 5.913 de articole in care s-a facut referire la aceste companii.

Valoarea echivalenta de publicitate este unul dintre indicii MediaTrust care reflecta acuratetea informatiilor analizate. Valoarea este direct proportionala cu spatiul acordat unui articol despre o companie/persoana intr-o publicatie anume si pretul publicitatii in publicatia respectiva. Domnul Ghetea este prezent si la acest capitol, ocupand pozitia a treia.

Companiile cu cel mai mare numar de aparitii media au fost cele din industria auto, urmate de cele din sectorul bancar, carburanti, telecom si asigurari.