Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Presedintele CEC Radu Ghetea Bancherul anului 2011

Miercuri, 23 noiembrie 2011, in cadrul "Financial Leaders' Hall of Fame 2011", domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a fost desemnat “Bancherul anului 2011”.

Gala "Financial Leaders' Hall of Fame 2011", organizata de Business Arena Magazine, a recompensat institutii si personalitati de top din sectorul bancar, leasing, investitii, asigurari si bursa, pentru realizarile inregistrate pe parcursul anului 2011, in pofida contextului economic dificil.

“Avand in vedere conditiile economice actuale, consultanta financiara joaca un rol deosebit de important in relatia cu clientii nostri. Amintesc faptul ca, incepand din luna iunie 2010, CEC Bank a deschis Biroul de Fonduri Europene in toate sucursalele judetene, oferind consiliere si indrumare, prin personal de specialitate, in vederea accesarii de fonduri europene. Am avut astfel ocazia sa intalnesc clienti ai bancii noastre din majoritatea judetelor tarii, la locul lor de munca, in mijlocul afacerii. In tara, oamenii de afaceri sunt preocupati de cum sa-si dezvolte afacerile, cum sa creasca, cum sa mearga mai departe, avand planuri care nu tin nici de criza si nici de cursul valutar. Afacerile sunt in general de familie, parintii pregatindu-si copiii pentru preluarea activitatii. Planurile realiste de viitor si perspectivele solide de continuare a afacerii sunt aspecte care ne bucura si ne intereseaza in analiza acordarii creditelor”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Evenimentul s-a desfasurat la Hotel Crown Plaza din Bucuresti si a reunit lideri din domeniul financiar-bancar, reprezentanti ai autoritatilor locale, diplomati si inalti oficiali guvernamentali.