Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank bancherul anului nine o'clock 2013

Joi, 30 ianuarie 2014, in cadrul galei premiilor "Oamenii Anului 2013", cotidianul Nine O'Clock i-a acordat domnului Radu Gratian Ghetea distinctia "Bancherul anului 2013", pentru performantele sale in domeniul bancar, la conducerea CEC Bank, care a inregistrat constant, in ultimii sase ani, in contextul unui climat economic dificil, profit dar si cresterea soldului creditelor acordate operatorilor economici.

La ridicarea premiului, domnul Ghetea a multumit organizatorilor, precizand ca distinctia confirma implicarea activa a CEC Bank in finantarea companiilor, cu predilectie a IMM-urilor si a autoritatilor administratiei publice locale (AAPL). Prin eforturile celor peste 6.400 salariati, banca a inregistrat o crestere de 8% pe segmentul finantarii persoanelor juridice, in conditiile unei scaderi de 3% la nivelul sistemului bancar.

Domnul Presedinte a mai punctat faptul ca prin strategia urmata, CEC Bank a inregistrat constant profit in ultimii 6 ani si si-a manifestat increderea ca si anul 2013 va inregistra profit, dupa auditarea rezultatelor.

Evenimentul, aflat la cea de-a XXIII-a editie, s-a desfasurat la Hotel Intercontinental din Bucuresti si a reunit presedinti si directori executivi de banci, oameni de afaceri din Romania si de peste hotare, sefi de misiuni diplomatice, personalitati ale vietii culturale, reprezentanti din presa scrisa si electronica.