CEC Bank bancherul anului nine o'clock 2013

Joi, 30 ianuarie 2014, in cadrul galei premiilor "Oamenii Anului 2013", cotidianul Nine O'Clock i-a acordat domnului Radu Gratian Ghetea distinctia "Bancherul anului 2013", pentru performantele sale in domeniul bancar, la conducerea CEC Bank, care a inregistrat constant, in ultimii sase ani, in contextul unui climat economic dificil, profit dar si cresterea soldului creditelor acordate operatorilor economici.

La ridicarea premiului, domnul Ghetea a multumit organizatorilor, precizand ca distinctia confirma implicarea activa a CEC Bank in finantarea companiilor, cu predilectie a IMM-urilor si a autoritatilor administratiei publice locale (AAPL). Prin eforturile celor peste 6.400 salariati, banca a inregistrat o crestere de 8% pe segmentul finantarii persoanelor juridice, in conditiile unei scaderi de 3% la nivelul sistemului bancar.

Domnul Presedinte a mai punctat faptul ca prin strategia urmata, CEC Bank a inregistrat constant profit in ultimii 6 ani si si-a manifestat increderea ca si anul 2013 va inregistra profit, dupa auditarea rezultatelor.

Evenimentul, aflat la cea de-a XXIII-a editie, s-a desfasurat la Hotel Intercontinental din Bucuresti si a reunit presedinti si directori executivi de banci, oameni de afaceri din Romania si de peste hotare, sefi de misiuni diplomatice, personalitati ale vietii culturale, reprezentanti din presa scrisa si electronica.