Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Presedintele CEC Bank decorat cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate

Duminica, 12 mai 2013, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a fost decorat de Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta, in numele Majestatii Sale Regelui, cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate.

Distinctia, conferita cu prilejul zilei de 10 mai, i-a fost acordata domnului Ghetea "Pentru priceperea si profesionalismul cu care conduce una dintre institutiile bancare traditionale ale Romaniei, incarcata de istorie si de semnificatie pentru dezvoltarea economica a tarii", pentru sprijinul acordat Casei Regale cu ocazia mai multor evenimente publice, precum si pentru "continuarea unei traditii bancare prudente si orientate catre consumator".

Festivitatea s-a desfasurat in Holul de Onoare al Palatului Elisabeta si a facut parte din programul evenimentelor publice organizate cu ocazia zilei de 10 mai - Ziua Regalitatii. Tot cu acest prilej, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a conferit, in numele Majestatii Sale, Ordinul Coroana Romaniei in grad de Cavaler, Ordinul Coroana Romaniei in grad de Ofiter si Decoratia Regala Nihil Sine Deo.