Presedintele CEC Bank decorat cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate

Duminica, 12 mai 2013, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a fost decorat de Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta, in numele Majestatii Sale Regelui, cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate.

Distinctia, conferita cu prilejul zilei de 10 mai, i-a fost acordata domnului Ghetea "Pentru priceperea si profesionalismul cu care conduce una dintre institutiile bancare traditionale ale Romaniei, incarcata de istorie si de semnificatie pentru dezvoltarea economica a tarii", pentru sprijinul acordat Casei Regale cu ocazia mai multor evenimente publice, precum si pentru "continuarea unei traditii bancare prudente si orientate catre consumator".

Festivitatea s-a desfasurat in Holul de Onoare al Palatului Elisabeta si a facut parte din programul evenimentelor publice organizate cu ocazia zilei de 10 mai - Ziua Regalitatii. Tot cu acest prilej, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a conferit, in numele Majestatii Sale, Ordinul Coroana Romaniei in grad de Cavaler, Ordinul Coroana Romaniei in grad de Ofiter si Decoratia Regala Nihil Sine Deo.