Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Marti, 24 mai 2011, cu prilejul aniversarii a 10 ani de la infiintarea "Clubului Investitorilor 01", domnul Radu Gratian Ghetea a fost desemnat "Bancherul Deceniului".

Evenimentul s-a desfasurat la Clubul Diplomatilor din Bucuresti si a reunit membri, membri de onoare, reprezentanti ai filialelor interne si externe ale  "Clubului Investitorilor 01", personalitati din sfera economica si politica, reprezentanti ai ambasadelor din China, Japonia, India, Rusia s.a.  Cu acest prilej au fost acordate plachete, trofee si diplome de excelenta oamenilor de afaceri din Romania, pentru aportul adus economiei nationale.

"Clubul Investitorilor 01" a luat fiinta in 2001, in cadrul Senatului Romaniei, pe langa Comisia economica, de industrii si servicii, ca o asociatie nonguvernamentala, cu personalitate juridica, apolitica. Din club fac parte peste 500 de investitori, oameni de afaceri, demnitari si inalti functionari, avand ca scop sprijinirea procesului de dezvoltare a vietii economice romanesti, crearea unui climat favorabil afacerilor si investitiilor.