Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

CEC a participat la editia de primavara a Targului International de Apartamente Condominium si a Salonului de amenajari si decoratiuni interioare Condominium - Deco. Evenimentul s-a desfasurat in perioada 14-17 februarie 2008 la Sala Palatului din Bucuresti. 

Targul a reunit, intr-un spatiu expozitional de peste 1.000 mp, 42 de companii din domeniul imobiliar, financiar-bancar, al constructiilor precum si companii romanesti si straine specializate in amenajari interioare si dotari tehnice pentru locuinte. 

Condominium Expo a adus in atentia vizitatorilor 61 de ansambluri rezidentiale in Romania, la care se adauga oportunitati de investitii imobiliare in tari ca Spania, Brazilia, Germania, Grecia si Bulgaria. Proiectele ofera un total de 8.200 locuinte disponibile la vanzare, in valoare de peste 1,5 mld. euro. 

Intrata in traditia targului, Conferinta de Real Estate, cu tema “Strategia locala pentru dezvoltarea imobiliara la standarde europene”, a reunit dezvoltatori, agentii imobiliare de top, firme de consultanta, investitori straini interesati de piata romaneasca, institutii bancare si financiare, reprezentanti ai autoritatilor si presa.