Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC bank la TIMM 2009

In perioada 6-10 mai 2009, CEC Bank a participat in calitate de partener asociat la cea de-a saptea editie a Targului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, TIMM 2009. Evenimentul s-a desfasurat la Romexpo si a reunit un numar de 165 de firme expozante din Romania, Ungaria, Bulgaria, Turcia, Grecia, China, Italia, Germania, Austria, Franta, Spania etc. 

In deschiderea evenimentului au luat cuvantul ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri (MIMMCMA), Constantin Nita, primul ministru, Emil Boc, si presedintele Senatului, Mircea Geoana. La deschiderea evenimentului au mai participat Maria Parcalabescu si Gheorghe Marin, secretari de stat in cadrul MIMMCMA, Ioan Cristian Haiduc, presedintele AIPPIMM, si Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).

Pe parcursul manifestarii, CEC Bank a organizat o serie de seminarii si workshop-uri dedicate sectorului IMM. Vineri, 8 mai 2009, s-a desfasurat seminarul cu tema “Facilitati si Produse oferite de CEC Bank in sustinerea IMM-urilor pe perioada crizei”, la care au participat, din partea CEC Bank, domnul Radu Gratian Ghetea, presedinte, doamna Mihaela Popa, vicepresedinte, doamna Mirela Iovu, vicepresedinte, precum si directori ai directiilor de specialitate din Banca. Vineri si sambata, 8-9 mai 2009, s-au desfasurat workshop-uri cu tema “Finantarea IMM-urilor prin CEC Bank”. La standul propriu, reprezentantii Bancii au oferit permanent relatii detaliate despre produsele si serviciile dedicate intreprinzatorilor privati. 

TIMM 2009 este un eveniment complementar cu cele 33 de evenimente care se desfasoara in cadrul Saptamanii Europene a IMM-urilor 2009, o campanie de promovare a antreprenoriatului in Europa si de informare a antreprenorilor despre ajutorul de care pot beneficia la nivel european, national si local. Programul urmareste dezvoltarea contactelor de afaceri si stabilirea unor legaturi parteneriale intre IMM-uri, banci, fonduri de garantare si firme de consultanta, dezvoltarea capacitatii si a spiritului antreprenorial prin organizarea de workshop-uri in cadrul evenimentului cu experti de la Comisia Europeana, dezvoltarea abilitatilor inovative si consolidarea unui mediu economic competitiv, precum si cresterea numarului de noi locuri de munca si a beneficiilor aduse economiei nationale.