In perioada 2-6 octombrie a.c., CEC a participat la cea de-a XXXIII-a editie a Targului Tehnic International Bucuresti – TIB 2007. Evenimentul a fost gazduit de Complexul Expozitional Romexpo si a intrunit peste 1.000 de participanti, pe o suprafata totala de cca. 54.000 metri patrati.

In contextul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana si a dezvoltarii sectorului de inginerie mecanica, peste 47% dintre participantii la TIB 2007 au fost companii straine, din 26 de tari. Targul a fost sectorizat pe saloane tematice: energetica, energie electrica, electronica, automatizari, comunicatii si IT industrial, chimie si petrochimie, servicii, publicatii si media, metalurgie si sudura, pompe, compresoare, armaturi, pneumatica si hidraulica, inginerie mecanica, transport si depozitare. 

Pentru specialisti, organizatorii au pregatit un bogat program de manifestari stiintifice, realizat de catre Universitatea Politehnica Bucuresti, dar si o serie de lansari si prezentari de produse si firme. 

In aceeasi perioada cu TIB, Complexul Expozitional a mai gazduit si Inventika - Expozitie internationala de inventii, cercetare stiintifica si tehnologii noi, editia a XI-a si Salonul cercetarii 2007 - Expozitia realizarilor romanesti.