In perioada 22-24 noiembrie 2007, CEC a fost prezent la cea de-a VI-a editie a Targului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii - TIMM 2007. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO din Bucuresti, in paralel cu Targul National Cooperatist, TINCOOP. 

Continuand traditia ultimilor ani, Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale a pus la dispozitia micilor si marilor intreprinzatori o forma moderna de manifestare, oferind un spatiu propice schimburilor de idei, de oferte si de oportunitati. 

Spre deosebire de editiile precedente, TIMM 2007 a adus in prim-plan date de ultima ora legate de posibilitatile intreprinderilor mici si mijlocii de a accesa fondurile europene de care Romania dispune o data cu integrarea in Uniunea Europeana. In cadrul manifestarii, Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale a lansat un Ghid al surselor de finantare pentru intreprinderile mici si mijlocii care reuneste toate posibilitatile de accesare, de catre IMM-uri, a unor fonduri nationale sau europene. 

In cadrul seminariilor au fost prezentate mai multe programe de sustinere financiara de la Bugetul de Stat si din Fonduri Europene si tehnici de accesare a acestora de catre IMM-uri. 

La eveniment au fost prezenti peste 120 de expozanti, intr-un spatiu ce depaseste 4.000 de metri patrati.