In perioada 10-12 octombrie 2008, CEC Bank a participat la Targul de credite CreditEXPO. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul World Trade Plaza Bucuresti si a reunit banci, institutii financiare nebancare, companii de leasing si brokeri de credite. 

CreditEXPO este primul targ de credite organizat in Romania. Manifestarea reuneste intr-un cadru formal oferta de instrumente de creditare a pietei financiare romanesti, oferind oportunitatea unei interactiuni directe intre institutiile de creditare si publicul larg. 

CreditEXPO a fost conceputa ca o manifestare itineranta, determinata atat de puternica dezvoltare inregistrata pe piata creditelor din Romania, cat si de diversificarea ofertei la nivel local. Editiile regionale ale targului au vizat promovarea instrumentelor financiare la nivel local, axandu-se pe prezenta in principalele regiuni de dezvoltare din Romania. Astfel, agenda CreditEXPO 2008 a inclus orasele Iasi (18-20 aprilie), Constanta (27-29 iunie), Cluj (12-14 septembrie) si Sibiu (7-9 noiembrie).