Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Formular de contact

Daca doriti sa accesati fonduri europene nerambursabile pentru a dezvolta o afacere noua sau pentru extinderea/diversificarea activitatii existente, completati datele din Formularul de contact.

In cel mai scurt timp veti fi contactat de personalul specializat in domeniul fondurilor europene si al IMM-urilor din CEC Bank, care va vor oferi toate informatiile necesare pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile sau diverse programe de finantare de la institutii financiare internationale.

Sunt de acord cu completarea si validarea acestui formular ca toate datele si informatiile oferite catre CEC Bank sa fie utilizate de catre specialistii bancii in vederea analizei si solutionarii prezentei solicitari.

Am luat la cunostinta ca in temeiul prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date imi sunt recunoscute urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, drepturile de interventie si de opozitie, precum si faptul ca acestea pot fi exercitate printr-o cerere scrisa adresata Bancii, întocmita în conformitate cu Legea nr. 677/2001.

*Apasarea butonului "trimite" echivaleaza cu acceptarea Termenilor si conditiilor prezentate

CAPTCHA
Răspunsul la această întrebare este necesar pentru a determina dacă sunteți o persoană sau un program de calculator.
1 + 0 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.