Mihaela Lucica Popa

Doamna Mihaela Popa s-a alăturat echipei de conducere, în calitate de vicepreședinte coordonator al diviziei Corporate din septembrie 2007, anterior ocupând poziția de director vânzări - Sucursala Municipiului București, din cadrul CEC Bank. În perioada septembrie 2018 - ianuarie 2019, doamna Popa a ocupat funcția de Director general - Președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank, interimar. Începând cu dată de 24 octombrie 2019, doamna Popa ocupă funcția de Director - Prim-Vicepreședinte al Comitetului de Direcție al Băncii.

Absolventă a Academiei de Studii Economice, Facultatea Finanțe-Bănci, doamna Mihaela Popa are o experiență de peste 30 de ani în activitatea bancară. Și-a început cariera în 1978  la Banca Română de Comerț Exterior (B.R.C.E.), unde a avansat până la funcția de director de sucursală. Din 1999 până în 2003, a fost director general la Banca Italo Romena, iar din 2003 până în 2006, a fost director de sucursala, respectiv director regional al Raiffeisen Bank România.

A urmat mai multe cursuri la nivel european, în special în domeniul vânzărilor, iar printre premiile primite se numără distincția "Leading Corporate Executive Award", pentru priceperea și paasiunea cu care îi conduce pe angajații CEC Bank.

Mihaela Lucica Popa