palat cec bank

Conducerea CEC Bank

Conducerea CEC Bank este asigurată, conform statutului, de Consiliul de Administrație și de Comitetul de Direcție.

Mirela Iovu - vicepreședinte al Comitetului de Direcție

Mirela Iovu - Vicepreședinte al Comitetului de Direcție

Cu o experiență de aproape 26 de ani în sistemul bancar, Mirela Iovu s-a alăturat echipei de conducere a CEC Bank în 2008, ca Vicepreședinte al Comitetului de Direcție.

Este Doctor în Drept, la Facultatea de Drept, București, fiind licențiată în științe juridice la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. De asemenea, are un Master of Business Administration (MBA) de la City University of Seattle, SUA și a obținut o diplomă postuniversitară de profesionist în Guvernanță, Risc și Conformitate - ICA Professional Postgraduate Diploma in Governance, Risk and Compliance - de la International Compliance Association (ICA) în cooperare cu The University of Manchester-Manchester Business School, specializându-se și în politici de incluziune financiară la Harvard Kennedy School.

Este membru activ în cadrul mai multor comisii tehnice ale Asociației Române a Băncilor, iar de 15 ani este reprezentantul comunității bancare ca membru permanent în Grupul de Suport Juridic al European Payment Council (EPC), Bruxelles pe proiectul Single European Payment Area (SEPA). De asemenea, în 2019 a fost aleasă Președinte al Asociației Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar, după 3 mandate de vicepreședinte.