Vrei o casă mai mare?

 

În zilele noastre și mai ales în contextul actual suntem mult mai dispuși să trecem printr-o mutare, mai ales când este vorba de un plus de confort, apariția unei curți cât de mici sau alegerea unei zone noi cu mult mai multe avantaje și utilități în vecinătate.

 

Mai poate fi vorba de o situație personală, apariția unui nou membru al familiei, sau pur și simplu nevoia de o schimbare.


Atunci când ești proprietar, există două opțiuni: să vinzi casa și să cumperi una mai mare sau să închiriezi casa pe care o ai deja și să iti cumperi una adaptată noilor tale nevoi.


Dar care e varianta cea mai bună pentru tine?


Dacă alegi prima opțiune ai o flexibilitate mult mai mare datorită sumei de bani obținute în urma vânzării. În plus, rata plătită lunar înseamnă o investiție în noua ta casă.

 

Dacă alegi cea de a două opțiune, îți poți achita cel puțîn o parte din ratele la nouă casă cu banii din chirie. De asemenea, în aceste condiții eșți proprietarul a două imobile și poți, pe termen lung să beneficiezi de o flexibilitate mai mare fie lăsând moștenire copilului/copiilor unul dintre imobile fie vânzând una din locuințe și împlinindu-ți idealurile de o viață cum ar fi cel de a pleca într-o călătorie în jurul lumii.

 

Acestea reprezintă doar câteva dintre sfaturile prezente în Ghidul Ghindei. În funcție de nevoile tale și informațiile pe care le deții deja, te putem ajută mai departe cu un credit ipotecar creat special pentru ține.

CEC arrow down
Te putem ajuta
Ai nevoie
de mai multe
informații?
Vorbește cu
un specialist
Vino
la bancă