Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

ANA Hotels va propune doua hoteluri de cinci stele in Bucuresti si doua locatii de vacanta si de afaceri in Romania: in Poiana Brasov si, respectiv, in Eforie Nord.

„Sport Hotel & Spa” si hotelurile „Poiana” si „Bradul”, aflate in renumita statiune montana Poiana Brasov, sunt locul ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna dar si locatiile ideale pentru diferite tipuri de conferinte si evenimente. Cele trei hoteluri Ana Hotels din Poiana Brasov sunt locul ideal pentru vacanta sau conferinte, indiferent de sezon.

Pentru toate aceste locatii, clientii CEC Bank SA beneficiaza de un discount de 10% din tariful de receptie la momentul rezervarii – BAR (Best Available Rate). Rezervarile se pot face atat online cat si offline cu ajutorul parolei CECBK1113. Beneficiul va fi acordat in baza platii cu un card de debit sau credit emis de CEC Bank SA.

Atat „Sport Hotel & Spa” cat si hotelurile „Bradul” si „Poiana” va invita in Poiana Brasov pentru a va relaxa practicand sporturile de iarna pe partiile inconjurate de padurile de brazi si pini acoperite de zapada. In timpul verii bucurati-va de prospetimea aerului de munte in timp ce faceti o iesire pe potecile impadurite ale statiunii.

In prezent, complexul Ana Hotels din Poiana Brasov dispune de 216 spatii de cazare, dupa cum urmeaza:
- Sport Hotel&Spa 4* - 104 spatii de cazare dintre care 94 camere standard, 6 camere Deluxe si 4 apartamente
- Hotel Bradul 4* - 59 camere standard si spatii superioare (camere Deluxe, garsoniere si apartamente)
- Hotel Poiana 3* - 53 camere standard, garsoniere si apartamente

Camerele dispun de TV, minibar, acces internet, telefon cu linie internationala.

Restaurantul Sport decorat intr-un stil clasic, cu o capacitate de servire a mesei pentru 170 de persoane, combina spatiile deschise cu separeuri discrete ce ofera intimitate si confort.

Bucatarul Sef Andrasi Zoltan transforma fiecare moment petrecut aici intr-un adevarat spectacol culinar oferind produse din bucataria traditionala romaneasca si internationala. Pentru copii am pregatit meniuri speciale cu preparate atent selectionate

Restaurantul „Sport” este cadrul ideal pentru organizarea de evenimente sociale: nunti, botezuri, precum si de evenimente „corporate”.

HAVANNA LOUNGE
Numai numele te duce cu gandul la o atmosfera relaxanta, rom, trabucuri cubaneze si delicioase cocktailuri: „Cuba Libre”, „Pina Colada”, „Daiquiri”, „Margarita”. Vino sa te convingi singur si sa savurezi un „Mojito” preparat de profesionisti.

LOBBY BAR
Dupa o zi in care v-ati bucurat de sporturile de iarna in mijlocul muntilor va puteti relaxa in „Lobby Bar” gustand din varietatea de snack-uri sau savurand cocktailuri speciale, racoritoare ca aerul proaspat de munte, alaturi de toata gama de bauturi alcoolice fine, de preparate non-alcoolice si sucuri naturale.

Centrul Spa de la Sport Hotel & Spa din Poiana Brasov ii intampina pe oaspeti cu un ambient unic si elegant, cu un design special proiectat, inspirat din "darurile" pamantului: apa, lemn si piatra (ardezie, onix si marmura) imbinate in stil modern si elegant in acelasi timp. Dotarile moderne creeaza starea de relaxare si evadare din cotidian.
- Piscina, saune, fitness, Jacuzzi, hot tub exterior, salon de relaxare;
- Locuri de joaca pentru copii, amenajate in interiorul si gradina hotelului, cu personal de supraveghere, care organizeaza programe, concursuri, activitati interactive;
- Centrul de conferinte: 10 sali functionale special amenajate si gandite pentru acomodarea optima a unui numar cuprins intre 10 si 450 de persoane, reunite intr-un centru modern de conferinte dotat cu toata logistica necesara desfasurarii cu succes a evenimentelor.

Cele trei hoteluri sunt potrivite tuturor segmentelor de varsta si celor doua tipuri de turism - vacante si afaceri - imbinandu-le cu success pe intreg parcursul anului

Cadrul natural ca si facilitatile interioare si exterioare atrag tineri, familii cu copii, seniori, in cautare de relaxare si distractie, tot timpul anului.

Va asteptam cu placere sa ne deveniti oaspeti si sa va bucurati de servicii la inaltime!

Reducere: 
10%