Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Baby Spa promoveaza de mai bine de 7 ani un concept complex si complet de educatie acvatica bazat pe experienta, servicii premium si grija permanenta pentru siguranta si sanatatea copiilor.

Copiii au o afinitate naturala pentru apa si inot, iar noi lucram cu reflexele naturale ale copiilor pentru a le dezvolta increderea, coordonarea si indemânarea. De aceea am gândit pentru ei programe cu activitati adaptate diferitelor categorii de vârsta, ghidati de profesori specializati de inot si kinetoterapeuti, astfel incât micii nostri membri sa invete sa inoate si mai ales sa-si descopere distractiv si in siguranta, abilitatile motrice.

Sistemul de tratare al apei este pe baza de electroliza salina, nu pe baza de clor. Prin intermediul pastilelor de sare, se elibereaza clorul natural necesar dezinfectarii apei din piscina, neavând efecte negative asupra sanatatii, cum ar fi iritarea mucoasei respiratorii, gastrice sau a tegumentelor, cum se intâmpla in cazul tratarii clasice pe baza de clor.

Salina cu sare de Himalaya (doar in Baby Spa Aviatiei) completeaza conceptul de sanatate prin efectul curativ al sarii ce se regaseste si in apa din piscina Baby Spa. Terapia in salina noastra are multiple efecte benefice asupra organismului, salinoterapia fiind recomandata in tratarea astmului, bronsitelor, pneumoniei cronice, dar si a alergiilor si a afectiunilor pielii.

Dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor este cel mai important obiectiv al nostru. 

www.aviatieicenter.ro 

Clientii CEC Bank benficiaza de 10% reducere* din pretul serviciilor Baby Spa, in urmatoarele locatii:

BABY SPA VITAN
Str. Pelinului, nr. 16, sector 3, Bucuresti, România
E-mail:
office@babyspa.ro;
receptie.vitan@babyspa.ro
Telefon:
+4 (0372) 706 506
0372.706.507 / 508 / 509
0731.131.192
Fax: +4 (0372) 706 506

BABY SPA - AVIATIEI WELLNESS CENTER 
Str. Soldat Pripu Gheorghe 22A, Sector 1
E-mail:
office@babyspa.ro;
receptie.aviatiei@babyspa.ro
Telefon:
031/437.99.06
031/437.99.61
* Reducerile mentionate mai sus sunt aplicabile ofertei generale de servicii din cadrul Aviatiei Wellness Center/Baby Spa Vitan si nu se pot cumula cu alte oferte speciale sau promotii  existente in locatie.

Reducere: 
10%