Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Cea mai buna decizie pentru sanatatea ta!

           

Ce facem?

Ce ne preocupa?

Ce motive aveti sa ne alegeti pe noi?

Ce avantaje va ofera colaborarea cu noi?

Centrul Medical International Bucuresti este o institutie privata multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala, care si-a asumat o misiune nu dintre cele mai usoare, dar cu siguranta una dintre cele mai nobile si mai frumoase: sa ingrijeasca trupul, mintea si sufletul pacientilor sai, punandu-le la dispozitie servicii medicale de cea mai inalta calitate.

Centrul Medical International Bucuresti a fost infiintat in anul 1999 la initiativa Dlui. Dr. Radu Ciudin si a Dnei. Dr. Protopopescu Denisa ca un Centru de Excelenta in Cardiologie si Obstetrica-Ginecologie. Pe parcurs, din dorinta de a oferi pacientilor sai servicii medicale complexe, a fost marita gama de servicii si specialitati medicale oferite, printre acestea numarandu-se si Medicina Ocupationala.

Bazat pe o echipa de medici specialisti, care acopera o multitudine de specialitati si utilizand echipamente si aparatura medicala de ultima generatie, Centrul Medical International Bucuresti asigura o evaluare corecta a starii de sanatate si un diagnostic precis si rapid, conferind posibilitatea efectuarii unui tratament optim intr-un timp scurt.

Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale, sunt destinate sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale pacientilor care apeleaza la serviciile medicale oferite de noi. Cooptarea unei echipe de medici competenti si recunoscuti, cat si prezenta unui personal auxiliar bine pregatit, sunt menite sa consolideze locul ocupat de Centrul Medical International Bucuresti pe piata de servicii medicale.

Serviciile Centrului Medical International Bucuresti se adreseaza atat persoanelor individuale cat si companiilor preocupate de sanatatea angajatilor. In relatiile cu clientii, Centrul Medical International Bucuresti promoveaza o politica de responsabilitate si transparenta, in special in ceea ce priveste serviciile medicale oferite.

Accesul la investigatii si proceduri se face extrem de usor, intrucat avem desemnata o singura persoana care efectueaza programari. Astfel, se evita timpul prelungit de asteptare intalnit in alte centre medicale.

Multumim!

Echipa CMIB

www.cmib.ro

Reducere: 
7-10%