Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

elefant.ro este un proiect al companiei Universal Online Promotion lansat in 17 iunie 2010 cu finantare din partea prestigiosului fond de investitii Fribourg Capital.

Am ales acest nume pentru a identifica obiectivele proiectului nostru cu elefantul. Urias, stabil, agil si prietenos elefantul simbolizeaza calitatile pe care noi dorim sa le cultivam si sa le aratam clientilor nostri.

elefant.ro a inceput prin a fi o librarie virtuala si un blog literar - BookMag oferind o experienta complexa de shopping cultural online. Intentia noastra a fost de a crea o platforma moderna, prietenoasa si accesibila de cautare/cumparare de carte dar si formarea unei comunitati de cititori in jurul careia sa dezvoltam un mediu pertinent de informare culturala.
In afara de cartea pe hartie elefant.ro propune cititorilor cea mai importanta colectie de ebook in limba romana, peste 3000 titluri.

Din septembrie 2013 proiectul elefant.ro s-a imbogatit cu o noua categorie de produse intrand cu forta-i specifica in vanzarea de fashion. La doua luni de la inaugurare sectiunea de fashion devine un reper in vanzarea online de produse de imbracaminte, pantofi si accesorii creand premisele unei schimbari importante de atitudine a clientilor si o migrare semnificativa spre cumpararea online.

Astazi elefant.ro este un mall virtual unde clientii pot accesa cea mai mare si apreciata librarie online din Romania si gasesc diversi producatori din lumea modei care expun o gama mereu sporita de produse si servicii. 
Oferim clientilor nostri o vasta selectie de carte, muzica, film, jucarii, produse din categoria fashion, dar si produse cosmetice.

Politica noastra comerciala prevede transferul continuu de discount de la furnizor catre clientul final precum si campanii de reduceri atractive pentru a asigura un nivel al preturilor fara concurenta.

Acestea sunt motivele pentru care in cei trei ani de activitate proiectul a castigat continuu notorietate si si-a adjudecat increderea a 170.000 de clienti.

Proiectul digital al librariei noastre a primit, la un an de la inaugurare, confirmarea industriei nationale de publishing, fiind recompensat cu „Premiul pentru cea mai buna strategie digitala“ a anului la prima editie a Galei Industriei de Carte din Romania 2012.

Beneficiile acordate clientilor nostri la plata cu un card emis de catre CEC Bank S.A. sunt urmatoarele :
- discount voucher in valoare de 15% pentru toate jucariile.
- discount voucher in valoare de 30% pentru toate cartile.
- discount voucher in valoare de 40% pentru toate ebooks.

Codurile de voucher sunt:
- CEC30CARTE – pentru carti
- CEC15TOYS – pentru jucarii
- CEC40EBOOK – pentru ebooks

Pentru a beneficia de acest discount, orice client CEC Bank, trebuie sa introduca acest cod de voucher pe www.elefant.ro in pagina de finalizare comanda, si anume in campul promotional "Ai un cod promotional? Scrie aici codul tau pentru a beneficia de reducere".

Reducere: 
15-40%