Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Aflat pe bulevardul Magheru, intr-un spatiu vibrant din centrul capitalei, Teatrul Nottara a fost fondat in 1947, ca Teatrul ARMATEI, capatand mai tarziu, in 1960, drept patronimic, numele marelui actor roman Constantin Nottara. La acea vreme, in fruntea teatrului se afla George Vraca, nume de prestigiu al scenei romanesti. In 1964, dupa moartea lui Vraca, la directia teatrului a fost numit dramaturgul Horia Lovinescu.

Pe parcursul anilor, Teatrul Nottara s-a definit ca institutie de repertoriu, cu o personalitate distincta in peisajul artistic romanesc si, datorita valorii echipei sale, a reusit sa-si atraga un public fidel. Fara a-si nega vreo clipa caracterul popular, Teatrul Nottara a reusit sa mentina, intre cele 370 de titluri din dramaturgia romaneasca si universala, propuse publicului de-a lungul a peste 60 de ani de existenta, un echilibru benefic intre divertisment si tematica filosofica, intre rasul eliberator si gravitatea problemelor existentiale.

In prezent, Teatrul Nottara functioneaza ca o companie permanenta cu un colectiv artistic de 35 de actori angajati si cu o echipa tehnica si administrativa de circa 100 de membri, impreuna propunand publicului un repertoriu de cel putin 15 titluri in fiecare stagiune. Incepand cu 2013, Teatrul Nottara si-a creionat o imagine mai clara in peisajul cultural bucurestean, oferind publicului comedii de bulevard de buna calitate (la Sala Magheru – Horia Lovinescu), dar si spectacole pornite din aplecarea spre nou si tanar, spectacole elitiste sau experimentale (Sala Studio – George Constantin).

Oferta de beneficii:

Posibilitatea achizitionarii biletelor la pretul special de 29,16 lei de catre clientii CEC Bank, detinatori de carduri emise de catre Banca.

Oferta va fi valabila pentru biletele achizitionate in perioada 15.12.2017-01.07.2018.

Pentru biletele achizitionate de la casieria Teatrului situata in Bucuresti, B-dul Magheru nr. 20, sector 1 - doar in baza prezentarii unui card bancar emis de catre CEC Bank.

*Oferta nu poate fi cumulata cu alte promotii sau oferte. In cazul in care beneficiile acordate de catre Teatru angajatilor si clientilor Bancii se suprapun cu promotiile/ofertele proprii ale Teatrului cu un pret mai avantajos al biletelor, Teatrul va acorda clientilor Bancii promotiile/ofertele proprii practicate la acel moment.

**Oferta este valabila in limita locurilor disponibile si numai pentru biletele achizitionate de la casierie.

Reducere: 
10%