Plătește și primești recompense! 

 

De fiecare dată când plătești cu cardurile CEC Bank Mastercard credit și World la comercianți, inclusiv la cei virtuali, primești puncte bonus pe care le poți transformă în premii atractive, precum gadget-uri, jucării pentru cei mici, pachete spa sau zboruri cu parapanta. Ai la dispoziție o gama largă de cadouri și de aceea te invităm să le alegi din Catalogul Programului de recompense Mastercard Rewards.
Parcurge acum informațiile despre Programul de recompense Mastercard CEC Bank.

 

Prin programul de recompense se mai pot acumula puncte din tranzacțiile la comercianți până la 28 aprilie 2021. Punctele acumulate până la aceastîă dată pot fi transformate în produse din catalog până la data de 30 aprilie 2021.

 

Cum ai acces la acest program?

Înrolarea este gratuită! Solicită și completează formularul de înrolare în oricare dintre unitățile CEC Bank.

Poți descarca formularul de înscriere, iar după ce îl completezi, depune-l  la cea mai apropiată unitate CEC Bank.

Activează-ți contul.

Efectuează tranzacții comerciale, acumulează puncte și alege cadourile dorite!

Cum acumulezi puncte bonus?

Primești un punct de loialitate pentru fiecare 2 lei cheltuiți cu cardul de credit Mastercard sau pentru fiecare 4 lei cheltuiți cu cardul de debit Mastercard World. Poți cumula propriile puncte bonus cu cele ale altor utilizatori de card CEC Bank Mastercard - rude, colegi sau prieteni înrolați în același program - pentru a achiziționa într-un timp mai scurt cadourile dorite.

Cum verifici punctele bonus acumulate?

După activarea contului, te autentifici în program și le poți vizualiza pe pagina principală, în partea dreapta-sus, semnalizate simplu "Puncte" sau în partea stânga-sus, accesând tab-ul "Punctele mele".

Termeni și condiții

Vezi aici Termeni și condiții