Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Log inPlateste si primesti recompense!

De fiecare data cand platesti cu cardurile CEC Bank Mastercard credit si World la comercianti, inclusiv la cei virtuali, primesti puncte bonus pe care le poti transforma in premii atractive, precum gadget-uri, jucarii pentru cei mici, pachete spa sau zboruri cu parapanta.

Din data de 15 septembrie 2020 nu se mai pot face inrolari in program si nici nu se mai pot acumula puncte din tranzactiile la comercianti. Punctele acumulate pana la aceasta data pot fi transformate in produse din catalog pana la data de 15 noiembrie 2020.

 

Care sunt beneficiile oferite de acest program?

Inrolare gratuita

Afla aici mai multe despre beneficiile Programului

 

Cum ai acces la acest program?

Completeaza formularul de inrolare si depune-l in orice unitate CEC Bank

Activeaza-ti contul

Efectueaza tranzactii comerciale, acumuleaza puncte si alege cadourile dorite*

*Ai la dispozitie o gama larga de cadouri si de aceea te invitam sa le alegi din Catalogul Programului de recompense Mastercard Rewards, disponibil aici

 

Cum acumulezi puncte bonus?

Primesti un punct de loialitate pentru fiecare 2 lei cheltuiti cu cardul de credit Mastercard sau pentru fiecare 4 lei cheltuiti cu cardul de debit Mastercard World. Poti cumula propriile puncte bonus cu cele ale altor utilizatori de card CEC Bank Mastercard (rude, colegi sau prieteni inrolati in acelasi program) pentru a achizitiona intr-un timp mai scurt cadourile dorite.

Cum verifici punctele bonus acumulate?

Click pe butonul "Log in" de mai sus, te autentifici in program si le poti vizualiza pe pagina principala, in partea dreapta-sus, semnalizate simplu "Puncte" sau in partea stanga-sus, accesand tab-ul "Punctele mele".

Termeni si conditii

Descopera lista completa a beneficiilor pe care ti le ofera cardurile Mastercard credit si Mastercard World de la CEC Bank!


Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne!