Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Informatii privind serviciul de schimbare a conturilor de plati

Incepand cu data de 27.01.2018 intra in vigoare prevederile Legii 258/2017 privind comparabilitatea comisioanelor aferente conturilor de plati, schimbarea conturilor de plati si accesul la conturile de plati cu servicii de baza.

In ceea ce priveste serviciul de schimbare a conturilor, acesta este pus la dispozitie oricarui client, titular de cont curent, CEC Bank respectand in acest sens prevederile Legii nr 258/2017.

Banca furnizeaza servicii de schimbare a conturilor, intre conturi de plati detinute in aceeasi moneda, oricarui consumator care deschide sau detine un cont de plati la un prestator de servicii de plata situat pe teritoriul national.

Acest serviciu se aplica numai in situatia in care cele doua banci implicate au calitatea de participanti la Conventia privind procedurile de schimbare a conturilor de plati ale clientilor

Serviciul de schimbare a conturilor este initiat de catre Banca la cererea consumatorului, cu respectarea prevederilor art. 22 din Legea 258/2017, acestea fiind cerinte minime.

De asemenea, modul de lucru si termenele de indeplinire a solicitarilor primite din partea clientilor sunt conforme cu prevederile legale aplicabile, respectiv articolele 23-28 din Legea 258/2017.

Pentru informatii suplimentare cu privire serviciul de schimbare a conturilor oferit de CEC Bank va rugam sa contactati personalul din orice unitate teritoriala.