Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Prin accesarea pachetului Import-export, clientii persoane juridice care deruleaza activitati de import-export beneficiaza de economii de timp si bani, dispunand de o administrare facila si in conditii de cost competitive a resurselor financiare aferente derularii afacerii.

La achizitionarea Pachetului, banca nu percepe comisioane pentru deschiderea contului curent si nici pentru emiterea contului de card Mastercard Business/Visa Business.

Componente obligatorii:

  • Cont curent in LEI
  • Cont card de debit cu card atasat (Mastercard Business/Visa Business in LEI)

Reducere 60% la platile interbancare prin CEConline/ TeleCEC/Mobile Banking

Componente optionale:

  • Cont curent EUR, USD
  • Internet Banking
  • Info SMS
  • Mobile Banking

Reduceri cu 30% de la comisioanele standard, la solicitarea clientului pentru:

- scrisori de garantie bancara/scrisori de contragarantie bancare (verificare documente/cerere de executare, autentificare semnaturi, avizare primire/modificare/de anulare SGB, executare SGB/SCGB primite, trimitere cerere de executare SCB si SCGB primite);
- acreditive de export: repunere in vigoare (dupa ce a expirat), preavizare, avizare – majorare, confirmare-prelungire si majorare acreditiv confirmat, verificare documente, avizare modificare, anulare, transferul acreditivului in favoarea altui beneficiar, negociere documente, notificare cesionare, modificare cesiune, avizare cesiune, anularea scrisorii de cesionare, remiterea la o alta banca a unui acreditiv primit sau a modificarii sale, plata in cadrul cesiuni;
- acreditive de import: preavizare, deschidere/prelungire acreditiv, majorare, plata, manipulare/negociere documente, discrepante, autorizare/neutilizare, modificare, refuz de plata, investigatii.

Schimb valutar

- pentru sumele sub 10.000 EUR/echivalent pentru schimburile valutare EUR, USD, GBP, CHF contra LEI, se va folosi cursul standard CEC Bank +/- 0.0050. Aceasta facilitate nu va putea fi cumulata cu facilitatea oferita la Internet Banking/Mobile Banking si nici cu alta facilitate oferita de banca in viitor.
- pentru sumele peste 10.000 EUR/echivalent, marja va fi stabilita fata de piata valutara interbancara in functie de volumele tranzactionate.