Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Ai un cont curent deschis la CEC Bank de cel putin 6 luni? Acceseaza un plafon pentru mobilizarea creantelor constatate prin cecuri si alte titluri de credit negociabile si acopera-ti nevoile curente de capital de lucru!

Care sunt avantajele de care te poti bucura?

Fluiditate si rapiditate in plati

Raportarea la o arie larga de instrumente de plata

Garantii flexibile

Consultanta gratuita pentru pregatirea documentatiei de accesare a plafonului

 

Plafon in lei pentru satisfacerea nevoilor curente de capital de lucru

Destinat tuturor clientilor persoane juridice care detin cont curent deschis de cel putin 6 luni la momentul solicitarii plafonului, cu rezultate financiare satisfacatoare si un istoric bun al comportamentului de plata in relatia cu Statul, partenerii de afaceri si institutiile de credit si care, aditional, indeplinesc urmatoarele conditii:

  • intre beneficiarul si platitorul instrumentului de plata sa fi existat in ultimele 6 luni, cel putin doua tranzactii comerciale similare sau cel putin o tranzactie comerciala pe luna daca relatia de afaceri cu acesta este initiata de mai putin de 6 luni
  • creanta finantata trebuie sa faca obiectul unor tranzactii comerciale, in conformitate cu obiectul de activitate desfasurat de catre client - beneficiarul instrumentului de plata

Valoare maxima de 25% din cifra de afaceri a clientului, aferenta ultimelor 6 luni, pe baza balantelor inchise

Fara contributie proprie

Perioada de acordare a plafonului de maximum 12 luni, cu functionare revolving si cu posibilitate de prelungire pe noi perioade de maximum 12 luni fiecare

Utilizare prin trageri multiple, in baza instrumentelor de plata prezentate spre finantare

Scadenta de maximum 90 zile pentru fiecare tragere, corelata cu termenul de incasare a instrumentelor de plata finantate. Termenul de incasare cel mai indepartat nu trebuie sa depaseasca scadenta finala a plafonului de finantare, minus 5 zile bancare lucratoare.

Garantii:

  • Pentru plafoanele in cadrul carora se finanteaza maximum 75% din valoarea instrumentelor de plata prezentate (altele decat biletele la ordin):
    - ipoteca mobiliara asupra creantelor constatate prin contractele comerciale (necesionate in favoarea altor institutii de credit) luate in calculul finantarii si/ sau instrumentele de plata trase de debitorul creantei ipotecate;
    - ipoteca mobiliara asupra soldurilor conturilor deschise la CEC Bank;
    - bilete la ordin avalizate de actionari/ administratori si sotul/ sotia acestora (dupa caz) sau contract de fideiusiune, incheiate pentru valoarea integrala a plafonului.
  • Pentru plafoanele in cadrul carora se finanteaza mai mult de 75% din valoarea instrumentelor de plata prezentate, se vor solicita in completare si alte tipuri de garantii.

Rambursare la incasarea instrumentului de plata finantat, fara a depasi scadenta fiecarei trageri, in procent minim egal cu procentul finantat din valoarea instrumentului de plata.

 

Descarca:

Documente necesare


Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne!