poze header banners

Noutăți CEC Bank

Aici vezi cele mai recente comunicate de presă și noutăți.

CEC Bank continuă modernizarea rețelei și inaugurează un nou sediu pentru sucursala de la Sibiu

București, 27.06.2024 – CEC Bank continuă modernizarea celei mai mari rețele de unități bancare din România și inaugurează un nou sediu pentru sucursala din Sibiu.

 

“Acest proiect reprezintă încă un pas important în ceea ce privește strategia de transformare și modernizare a băncii, fiind prima sucursală județeană pe care o inaugurăm într-o locație nouă, cu un concept adaptat nevoilor actuale si viitoare ale clienților”, a declarat Gabriel Pralea, Director al Direcției de Administrare a Rețelei Teritoriale, CEC Bank.

 

CEC Bank își propune ca fiecare sucursală județeană să devină un hub de servicii financiare bazat pe două ingrediente majore: consiliere și digitalizare. Acest lucru permite băncii să ofere nu doar soluții bancare personalizate, ci și o interacțiune fluidă, simplă și rapidă, bazată pe integrarea tehnologiilor și echipamentelor de ultimă generație în procesele de business.

 

“Cred mult în succesul acestei rețete hibride care combină prezența noastră teritorială extinsă cu puterea tehnologiei. Procesul de digitalizare ne face mai rapizi și mai eficienți în fața clienților și asigură o disponibilitate continuă a serviciilor noastre în peste 1.000 de locații din țară”, a adăugat Gabriel Pralea.

 

Noua sucursală din Sibiu este situată tot în zona centrală, pe strada Șerbota nr. 2, într-o clădire modernă și beneficiază de o suprafață de aprox. 1.000 mp, structurată în zone de self-service 24/7, zone de consiliere pentru clienți Retail și Corporate (IMM și companii mari) și o zonă de birouri.

 

CEC Bank continuă și în acest an ritmul de modernizare, transformare și digitalizare, fiind, în același timp, una dintre băncile care prioritizează incluziunea financiară și care a demarat inițiative pentru consolidarea principiilor ESG (mediu, social și guvernanță).