poze header banners

Noutăți CEC Bank

Aici vezi cele mai recente comunicate de presă și noutăți.

CEC Bank relansează portofoliul de carduri, cu un nou design care aduce în prim-plan tradițiile românești

București, 03.03.2023 – CEC Bank și-a relansat portofoliul de carduri cu un nou design care aduce în prim-plan tradițiile românești. De asemenea, cardurile nou emise de CEC Bank sunt eco-friendly - din plastic reciclat şi cu elemente biodegradabile.

 

“Pentru că CEC Bank este în primul rând o bancă românească, ne-am dorit să avem un concept creativ care să fie axat pe tradițiile populare, dar într-un stil modern, actual. Ilustrația de pe fiecare card are ca element central o datină românească - Călușarii, Ursul, Capra, Hora, Plugușorul - reinterpretată cu elemente grafice moderne și ilustrate în paleta coloristică a brandului”, a declarat Cristian Tudorancea, Director Carduri în cadrul CEC Bank.

 

Designul noilor carduri de debit și de credit a fost realizat de cunoscutul artist român Mihai Țenovici, care și-a pus amprenta asupra mai multor branduri românești.

 

Procesul de tranziție va avea loc etapizat și se va aplica atât cardurilor nou-emise cât și celor reînnoite.

 

Cardurile pot fi obținute din orice sucursală CEC Bank, dar și 100% online, fără drumuri la bancă, inclusiv de cei care lucrează în străinătate și au acte de identitate românești.

 

CEC Bank are deja în oferta sa de mai mult timp, o variantă de plată eco-friendly care nu implică folosirea unui plastic fizic: cardul virtual Visa Multicurrency. Acesta este emis în următoarea zi lucrătoare putând fi imediat vizualizat în aplicația de mobile banking CEC app și utilizat prin intermediul portofolelor digitale Apple Pay și Google Pay pentru plăți la comercianti și/sau retrageri direct cu telefonul mobil la cele peste 900 de echipamente ATM/MFM care au implementată funcționalitatea contactless. De asemenea, posesorii de carduri VISA pot adăuga cardul pe ceasul smart și pot face plăți prin aplicațiile Fitbit Pay și Garmin Pay.