- CEC Bank – Comunicat de presa privind activitatea Bancii in 2017

CEC Bank a incheiat anul 2017 cu un profit brut de 222,7 mil. lei, inregistrand astfel cea mai buna performanta financiara din ultimii zece ani, ca rezultat al indeplinirii cu succes a strategiilor adoptate si eforturilor sustinute depuse de echipa Bancii....[Detalii]

- CEC Bank a deschis o noua agentie in Judetul Olt, in comuna Deveselu

CEC Bank a deschis o noua agentie in Judetul Olt, in comuna Deveselu. Banca dispune de cea mai extinsa retea teritoriala ce include 1.022 unitati, din care 480 sunt situate in mediul rural. Prin intermediul acestora sunt deserviti circa 556.000 clienti persoane fizice si juridice....[Detalii]

- Cardul de credit Visa Platinum de la CEC Bank, premiat in cadrul Visa Romania Annual Forum

In cadrul evenimentului Visa Romania Annual Forum, CEC Bank a primit premiul "Premium Product Launch" pentru cardul Visa Platinum....[Detalii]

- CEC Bank elimina comisioanele de retragere numerar si interogare sold pentru cardurile de debit standard

Incepand cu data de 2 aprilie a.c., CEC Bank elimina comisioanele percepute la tranzactiile de retragere numerar efectuate in Romania si pe teritoriul Uniunii Europene si a celor de interogare sold efectuate pe teritoriul national, la ghiseu (inclusiv POS) si la bancomate....[Detalii]

- CEC Bank continua campania promotionala la creditele de nevoi personale si la creditele de refinantare credite de consum in lei

CEC Bank continua pana la data de 30 iunie a.c. campania promotionala la creditele de nevoi personale si la cele de refinantare a creditelor de consum cu dobanda fixa....[Detalii]

- CEC Bank deruleaza operatiuni de modernizare a sistemelor informatice

CEC Bank isi informeaza clientii ca, incepand de vineri, 16.03.2018, ora 20:00 si pana duminica, 18.03.2018, ora 21:00, va derula operatiuni de modernizare a sistemelor informatice, interval in care nu vor fi disponibile serviciile de Internet Banking si Mobile Banking....[Detalii]

- CEC Bank, noi beneficii pentru utilizatorii aplicatiei de Mobile Banking

CEC Bank a lansat noi facilitati in cadrul platformei de Mobile Banking, prin care clientii persoane fizice isi pot achita taxele si impozitele datorate atat catre bugetul de stat, cat si catre bugetele locale, precum impozitul pe cladiri, terenuri, pe mijloacele de transport, pe venituri din activitati independente...[Detalii]

- CEC Bank - Campanie promotionala destinata finantarii nevoilor curente de capital de lucru

CEC Bank deruleaza pana la 31 martie 2018 o campanie promotionala destinata finantarii nevoilor curente de capital de lucru....[Detalii]

- CEC Bank – Campanie promotionala la creditele de nevoi personale si la creditele de refinantare credite de consum in lei

CEC Bank deruleaza in perioada 8 ianuarie - 31 martie 2018 o campanie promotionala la creditele in lei de nevoi personale si la creditele de refinantare credite de consum. Astfel, clientii persoane fizice pot beneficia de o rata a dobanzii avantajoasa, de 9,90% pe an, fixa pe intreaga perioada de creditare....[Detalii]

- CEC Bank si Patronatul Investitorilor Autohtoni (PIAROM) - parteneriat pentru sustinerea antreprenorilor romani

CEC Bank si Patronatul Investitorilor Autohtoni (PIAROM) au incheiat un protocol de colaborare privind sustinerea si dezvoltarea antreprenoriatului din Romania. In baza actului, partile vor putea efectua demersuri in vederea promovarii reciproce, cu scopul sustinerii mediului de afaceri autohton....[Detalii]