- CEC Bank lanseaza Creditul RO-Patriot CENTENAR

CEC Bank lanseaza Creditul RO-Patriot CENTENAR, destinat romanilor din strainatate care doresc sa se intoarca in tara pentru a demara un proiect de afaceri si a sustine, astfel, economia Romaniei....[Detalii]

- CEC Bank anunta primele rezultate ale Programului INVESTESTE IN TINE finantat de Guvernul Romaniei 2018. Zero costuri. Zero dobanda.

In doar doua saptamani de la demararea Programului INVESTESTE IN TINE, CEC Bank a primit prin unitatile sale teritoriale peste 500 de solicitari de finantare din partea potentialilor clienti, numarul acestora fiind in continua crestere....[Detalii]

- CEC Bank lanseaza Depozitul cu rata fixa a dobanzii, in lei, pe 36 luni

CEC Bank lanseaza un nou produs de economisire pentru persoane fizice - Depozitul cu rata fixa a dobanzii, in lei, pe termen de 36 luni. Dobanda bonificata este de 3% p.a., iar sumele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar....[Detalii]

- CEC Bank si FLAME organizeaza primul Curs de Educatie Financiara pentru copiii romani din Spania

In perioada 22-26 octombrie 2018, CEC Bank si Fundatia Lufkin pentru Antreprenoriat si Migratie ("FLAME") deruleaza primul Proiect de Educatie Financiara pentru copiii migrantilor romani din mai multe scoli din Spania, sub egida Anului Centenar 2018....[Detalii]

- CEC Bank finanteaza proiectul de extindere a complexului comercial Veranda Mall

CEC Bank si Veranda Mall au semnat doua contracte de finantare in valoare totala de 34 mil. euro, avand ca scop refinantarea creditului contractat anterior pentru dezvoltarea proiectului Veranda Mall, precum si finantarea extinderii si modernizarii centrului comercial....[Detalii]

- CEC Bank, campanie promotionala destinata studentilor

In perioada 15 octombrie – 30 noiembrie 2018, CEC Bank deruleaza o campanie promotionala prin care studentii inscrisi in sistemul de invatamant superior de lunga durata la o universitate acreditata pe teritoriul Romaniei beneficiaza, pe perioada derularii studiilor, de reducerea cu 100% a comisionului lunar de admin...[Detalii]

- CEC Bank, partenera a Programului INVESTESTE IN TINE finantat de Guvernul Romaniei 2018. Zero costuri. Zero dobanda.

Continuand politica de sustinere a finantarilor acordate persoanelor fizice, CEC Bank participa, ca banca partenera, in cadrul Programului guvernamental "INVESTESTE IN TINE", dezvoltat de Ministerul Finantelor Publice si Comisia Nationala de Strategie si Prognoza....[Detalii]

- CEC Bank lanseaza doua depozite aniversare destinate persoanelor fizice

Cu prilejul aniversarii Centenarului Romaniei si Zilei Mondiale a Economisirii (31 Octombrie), CEC Bank lanseaza doua produse de economisire din categoria depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii....[Detalii]

- CEC Bank, campanie promotionala la cardurile de credit Mastercard pentru persoane fizice