- 1.600.000 tranzactii efectuate prin intermediul Statiilor de Plata SelfPay din cadrul unitatilor CEC Bank

CEC Bank si SelfPay, lider al pietei de Statii de Plata de tip self-service, marcheaza in primul an de la momentul lansarii parteneriatului, 1.600.000 tranzactii prin cele 344 Statii de Plata din unitatile bancii....[Detalii]

- CEC Bank - Comunicat de presa privind activitatea Bancii in 2018

CEC Bank a incheiat anul 2018 cu un profit brut de 432,97 mil. lei, inregistrand astfel cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani, ca rezultat al indeplinirii cu succes a strategiilor adoptate si eforturilor sustinute depuse de salariatii Bancii....[Detalii]

- CEC Bank introduce noul indice de referinta in oferta de creditare si lanseaza o campanie promotionala la creditele de refinantare

Ca urmare a intrarii in vigoare, in data de 2 mai 2019, a prevederilor OUG nr....[Detalii]

- CEC Bank se alatura autoritatilor locale in actiunile de sustinere a AAPL-urilor si IMM-urilor din judetul Maramures

Miercuri, 17 aprilie 2019, CEC Bank in parteneriat cu Consiliul Judetean Maramures, Camera de Comert si Industrie Maramures si Asociatia Intreprinzatorilor Maramures a organizat un eveniment de promovare a produselor si serviciilor dedicate Autoritatilor Administratiei Publice Locale (AAPL) si Intreprinderilor Mici ...[Detalii]

- CEC Bank, curs de schimb preferential pentru schimburile valutare prin operatiuni la distanta

CEC Bank anunta ca schimburile valutare efectuate prin intermediul platformelor de Internet Banking, Mobile Banking si Phone Banking se vor procesa la un curs de schimb cu 0,0025 lei mai avantajos fata de cursul de schimb valutar in cont la ghiseu, atat la vanzarea cat si la cumpararea de valuta....[Detalii]

- CEC Bank finanteaza proiectul de infiintare a unei unitati de productie pentru MG TEC Industry

CEC Bank si MG TEC Industry au semnat un contract de finantare in valoare de cca. 48 mil. euro, avand ca scop infiintarea unei unitati de productie pentru fabricarea produselor absorbante, de uz gospodaresc si igienico-sanitare, din celuloza si maculatura....[Detalii]

- CEC Bank, dobanzi mai mari pentru depozitele constituite prin operatiuni la distanta

CEC Bank anunta acordarea unui bonus de dobanda de 0,10 pp la depozitele in lei pentru persoane fizice si juridice, cu rata fixa a dobanzii, constituite prin intermediul canalelor alternative ale bancii: Internet Banking, Mobile Banking si Phone Banking....[Detalii]

- CEC Bank - peste 10.300 de tranzactii prin statiile de plata din centrele comerciale, in primele zile de functionare

CEC Bank anunta efectuarea, in mai putin de trei saptamani de functionare, a peste 10.300 de tranzactii prin Statiile de Plata SelfPay amplasate in agentiile bancii din centrele comerciale Plaza Romania (Bucuresti, bd. Timisoara nr. 26) si Park Lake (Bucuresti, str. Liviu Rebreanu nr. 4)....[Detalii]

- CEC Bank lanseaza Depozitul cu depuneri ulterioare

CEC Bank lanseaza un nou produs de economisire dedicat clientilor persoane fizice - Depozitul cu depuneri ulterioare, in lei, pe termen de 12 luni. Dobanda anuala bonificata la data lansarii este de 2% p.a....[Detalii]

- CEC Bank majoreaza dobanzile la depozitele in lei

Cu ocazia aniversarii Centenarului Marii Uniri, CEC Bank majoreaza cu un punct procentual nivelul de dobanda la depozitele cu rata fixa a dobanzii in lei pentru persoane fizice, pe termen de 12, 24 si 36 luni, la depozitele pentru copii si la depozitele cu rata fixa a dobanzii in lei pentru persoane juridice, pe ter...[Detalii]