In perioada 11.06.2018 - 31.12.2018 CEC Bank vine in intampinarea contribuabililor persoane fizice cu o promotie prin care sumele reprezentand impozite, contributii, taxe, alte venituri ale bugetelor componente ale bugetului general consolidat sau a sumelor colectate de institutiile publice se vor incasa la ghiseele bancii fara comisioane in sarcina platitorului.

Astfel, pana la 31.12.2018, operatiunile de plata a taxelor si impozitelor pentru persoanele fizice se pot efectua fara comisioane prin toate canalele disponibile, respectiv:

• aplicatia CEC Bank Mobile Banking;
  • aplicatia Internet Banking CEConline;
  • virament intrabancar;
  • numerar la ghiseele Bancii.

Pentru efectuarea operatiunilor la ghiseele CEC Bank, platitorul trebuie sa cunoasca detaliile necesare platii, respectiv: CNP contribuabil/ platitor, suma de plata, cod cont buget, beneficiar si date identificare beneficiar - CUI/CF etc.

Mai multe detalii pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro.