Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

CEC Bank, institutia financiara cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea din Romania, ia masuri speciale in aceasta perioada pentru a facilita plata pensiilor.

"Vom asigura un nivel ridicat al disponibilitatii retelei teritoriale CEC Bank, inclusiv un numar de 250 unitati din mediul urban mic si rural care vor fi operationale in perioada 8-14 aprilie a.c., astfel incat cei peste 400.000 de clienti care isi incaseaza pensiile prin CEC Bank sa poata avea acces la disponibilitati in numerar", declara Bogdan Neacsu, presedinte - director general al CEC Bank.

In plus, in aceasta perioada, la nivelul intregii retele de unitati teritoriale, in intervalul orar 11:00-13:00, clientii in varsta de peste 60 de ani vor avea prioritate la realizarea operatiunilor bancare atat la ghisee, cat si la ATM-uri, in linie cu prevederile Ordonantelor Militare.

De asemenea, la nivelul unitatilor CEC Bank au fost implementate o serie de masuri pentru protectia angajatilor si a publicului care includ: igienizarea zilnica a spatiilor de lucru, distribuirea de materiale sanitare si materiale de protectie pentru personalul care lucreaza cu publicul si disponibilitatea dezinfectantilor de maini pentru clienti, la intrarea in orice unitate a bancii. In plus, numarul de persoane prezente simultan in cadrul unei unitati a fost limitat, astfel incat sa pastram limita de siguranta de 1,5 metri.

CEC Bank va asigura plata rapida a pensiilor in conturile clientilor, avand in vedere starea de urgenta si apropierea sarbatorilor pascale. Banca va demara transferul catre conturile clientilor imediat dupa incasarea sumelor aferente pensiilor de la Casele Judetene de Pensii.

CEC Bank este unul dintre cei mai importanti platitori de pensii la nivel national, cu peste 400.000 de astfel de clienti. Banca este prezenta in 781 de localitati, din care peste 60% in mediul rural. CEC Bank are cea mai extinsa retea teritoriala, cu 1.024 de unitati si 1.222 de ATM-uri la sfarsitul lui 2019.

***

Despre CEC Bank

CEC Bank este institutia financiara cu cea mai lunga traditie. Fondata in 1864, CEC Bank are in prezent peste 2 milioane de clienti, cea mai extinsa retea nationala, cu peste 1.000 de sucursale si unitati teritoriale si active de 29,3 miliarde lei, la sfarsitul anului 2018.

CEC Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking si phone-banking (Tele CEC).

Statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice, este unicul actionar al CEC Bank, iar in luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), in urma acordului Comisiei Europene, capitalul bancii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.