CEC Bank, institutia financiara cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea din Romania, lanseaza astazi Apple Pay, o solutie care transforma platile mobile oferind usurinta in utilizare, securitate si confidentialitate.

Securitatea si confidentialitatea sunt la baza Apple Pay. Atunci cand clientii folosesc un card de debit sau de credit cu Apple Pay, datele cardului nu sunt stocate pe dispozitivul folosit, nici pe serverele Apple. In schimb, un numar unic criptat este asociat si salvat intr-un format criptat pe dispozitiv intr-un cip securizat si certificat (Secure Element).

Apple Pay este usor de configurat, iar clientii se pot bucura in continuare de toate avantajele si beneficiile oferite de cardurile CEC Bank. Pentru platile in magazine, Apple Pay este compatibil cu modelele iPhone SE, iPhone 6 sau modelele mai noi si cu Apple Watch.

Utilizarea Apple Pay este gratuita, atat in tara, cat si in strainatate, iar platile cu cardul, prin telefonul mobil sau Apple Watch sunt realizate fara taxe sau comisioane.

Pentru mai multe informatii despre Apple Pay, vizitati http://www.apple.com/apple-pay/

Despre CEC Bank

CEC Bank este institutia financiara cu cea mai lunga traditie. Fondata in 1864, CEC Bank are in prezent peste 2 milioane de clienti, cea mai extinsa retea nationala, cu peste 1.000 de sucursale si unitati teritoriale si active de 29,3 miliarde lei, la sfarsitul anului 2018.

CEC Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking si phone-banking (Tele CEC).

Statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice, este unicul actionar al CEC Bank, iar in luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), in urma acordului Comisiei Europene, capitalul bancii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro