CEC Bank informeaza publicul ca unitatile sale teritoriale vor avea urmatorul program cu ocazia Sarbatorilor de iarna:
- 24 decembrie - program de lucru normal;
- 25 decembrie si 26 decembrie - inchis;
- 31 decembrie - program de lucru cu publicul pana la ora 15:30 pentru toate sucursalele CEC Bank si pana la ora 13:00 pentru toate agentiile CEC Bank;
- 1 ianuarie si 2 ianuarie - inchis.

Programul de lucru cu publicul este afisat la loc vizibil in toate unitatile bancii.

Pentru efectuarea de operatiuni, clientii au la dispozitie, in permanenta, reteaua de bancomate CEC Bank, serviciul Internet Banking (CEConline), serviciul CEC Bank Mobile Banking si serviciul Phone Banking (TeleCEC).

Despre CEC Bank

CEC Bank este banca romaneasca cu cea mai lunga traditie. Fondata in 1864, CEC Bank are in prezent peste 2 milioane de clienti, cea mai extinsa retea nationala, cu peste 1.000 de sucursale si unitati teritoriale si active de 29,3 miliarde lei, la sfarsitul anului 2018.

CEC Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking si phone-banking (Tele CEC).

Statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice, este unicul actionar al CEC Bank, iar in luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), in urma acordului Comisiei Europene, capitalul bancii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro

Pentru relatii cu presa:
Alexandra Frunza – Head of Communication & PR