Responsabilitatea incepe
cu fiecare dintre noi.

1. Unitatile CEC Bank sunt igienizate constant. Cu toate acestea, va rugam sa folositi solutiile de dezinfectare a mainilor atunci cand intrati in unitatile noastre. Le gasiti in orice unitate CEC Bank.

2. Pentru siguranta dumneavoastra, pastrati distanta de cel putin 1,5 m fata de alte persoane, atat in interiorul unitatilor CEC Bank, cat si inainte de a intra in acestea. Va multumim!

3. Va recomandam sa va spalati cat mai des pe maini cu apa si sapun, cel putin 20 de secunde.

4. Va recomandam sa folositi cardul bancar ca modalitate de plata.

5. Le multumim colegilor care muncesc in aceasta perioada in unitatile CEC Bank pentru ca fiecare client sa aiba acces la serviciile financiare. Va rugam aveti grija de ei si respectati toate recomandarile pentru ca noi toti sa fim in siguranta!

6. Va rugam sa evitati drumurile in agentii si sa utilizati plata cu cardul sau cu telefonul, plata online in mediul securizat si serviciile CEC Bank Mobile Banking, CEConline, CEC_IN. Mai multe detalii despre serviciile CEC Bank pe www.cec.ro

7. Pentru a evita aglomeratia, in aceasta perioada am limitat numarul de clienti maxim permis concomitent in unitatile noastre. Va multumim pentru intelegere si va rugam sa pastrati distanta de cel putin 1,5 m fata de alte persoane, atat in interiorul unitatilor CEC Bank, cat si inainte de a intra in acestea.

8. Economiile tale au fost si vor fi in siguranta la CEC Bank! Iti reamintim ca Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare garanteaza depozitele, in orice moneda, in limita plafonului de 100.000 de euro, in echivalent lei.