Student_2

CEC Bank susține primul pas în carieră!

Stagii de practică în cea mai prestigioasă instituție financiară din România!

De ce să alegi un program de practică la CEC Bank?

 

 

icon harta scut

Organizație istorică, de peste 155 ani parte din viața oamenilor.

Locul 6 în topul băncilor din România.

icon impreuna echipa

Cea mai mare creștere digitală din ultimii ani. 

Echipă de profesioniști, entuziaști și pasionați.

icon person

Posibilități multiple de învățare, în echipe diverse.

Mentori care te vor ghida și îți vor oferi feedback.

Student_1

Detalii despre program

Participă la programul de practică CEC Bank și vei avea șansa să afli cum funcționează o bancă, te vei familiariza cu activitățile din domeniul bancar, în cadrul Direcțiilor de Prevenire și Combaterea Spălării Banilor și Cunoașterea Clientelei, Operațiuni la Distanță, Trezorerie, Resurse Umane și din Sucursala Iași în colaborare cu Academia de Studii Economice București, Universitatea  “Alexandru Ioan Cuza” Iași.

Stagiul de practică la CEC Bank se adresează studenților din ultimul an de studii (licență) sau masteranzilor care își doresc să facă primul pas către o carieră în banking.

  • Când: 01 aprilie - 15 mai 2024
  • Perioada de înscriere: 11  - 23 martie 2024
  • Unde se va desfășura: 

- Departamentele de Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor și Cunoașterea Clientelei, Trezorerie, HR, Operațiuni la Distanță din HQ CEC Bank și Sucursala Iași;

- în București stagiul se va desfășura la sediile din Calea Victoriei nr. 13, Bdul. Poligrafiei nr. 1ª – ANA Tower;
-în Iași stagiul se va desfășura la sediul Sucursalei din Bd. Anastasie Panu Nr 42 Bl 1 A 1;

Ce spun colegii noștri

Radu Popescu -  Ofițer Șef Risc 
“CEC Bank nu este doar o instituție sau o bancă. Este vorba despre responsabilitate, profesionalism și integritate, este vorba despre oameni! Oameni care pun pasiune și creativitate în ceea ce construiesc, și proiecte tratate cu seriozitate, proactivitate și flexibilitate- iată pilonii pe care se bazează instituția noastră! Vrei să ne cunoști? Ne-am bucura să îți fim alături în primul pas în carieră!”

Adina Elena Calin - Director Direcția Produse și Servicii Bancare 
“A lucra la CEC Bank este o permanentă provocare, un mediu dinamic și antrenant care te motivează să ieși din zona de confort. La CEC Bank, mutitudinea proiectelor cu accent pe digitalizare se împletește cu inovarea permanentă a produselor. Ne-am reinventat permanent pentru a putea face față cu succes noilor provocări din piață urmând un amplu proces de transformare. Dacă sună interesant, te așteptăm să faci primul pas în carieră, alături de noi!”

Mugur Podaru – Director Direcția Operațiuni la Distanță 
“Prin programul de practică creat la CEC Bank vrem să îți arătăm cum se lucrează în zona de inovație din digital banking: vorbim despre video banking, inteligența artificială, algoritmi și motoare decizionale automate care, spre exemplu, fac toate calculele necesare încadrării unui client într-o clasă de bonitate și conduc la acordarea automată a unor credite și multe altele. Te atrage acest domeniu? Vino să faci primul pas alături de noi!”

Testimoniale ale participanților din Ediția I-a 2023

Nona S.
„Cel mai mult mi-a plăcut echipa de angajați cu care am colaborat. Am aflat cum funcționează sistemul bancar și multe alte chestii utile care mă vor ajuta în cariera mea din viitor. Experiența stagiului de practica mi s-a părut extrem de valoroasa și interesantă.”

 

Chen T.
„Mi-a plăcut cel mai mult la sesiunile de training modulele de Induction, au fost foarte interesante și utile atât pentru înțelegerea profilului și structurii Băncii, cât și pentru dezvoltarea abilității de prezentare și public speaking.
CEC Bank nu mi-a limitat dorința de a învăța doar pentru că eram boboacă și mi-a susținut și mi-a oferit o oportunitate valoroasă de stagiu de practică în Direcția Contabilitate. 

Am învățat cum funcționează banca, cum se utilizează un software de planificare a resurselor companiei SAP ERP. Timpul de stagiu zboară, sunt foarte fericită și mă bucur de timpul de stagiu în fiecare zi. ”

Andreea P.
„Experiența a fost relevantă în cunoașterea activității și a modului de organizare în bancă la modul general și despre modul de lucru din cadrul CEC Bank.”

 

Galerie foto stagiu practică Ediția I-a 2023

 

 

1

 

2

3

 

 

4

5

6

 


​​​​​​

 

 

 

 

 

Aplică acum

Descarcă model CV: Model CV  
Atașează document pdf / doc / docx / odt / ppt / pptx / odp / xls / xlsx / ods / jpg / jpeg (max. 10MB).

Întrebări frecvente

Stagiul se desfășoară între 1 aprilie - 15 mai 2024, de luni până vineri.

Stagiul se desfășoară în:
- Departamentele de Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor și Cunoașterea Clientelei, Trezorerie, HR, Operațiuni la Distanță din HQ CEC Bank și Sucursala Iași;
- În București stagiul se va desfășura la sediile din Calea Victoriei nr. 13, Bdul. Poligrafiei nr. 1ª – ANA Tower;
- În Iași stagiul se va desfășura la sediul Sucursalei din Bd. Anastasie Panu Nr 42 Bl 1 A 1;

Vei lua parte la activitățile zilnice ale departamentului, te vei familiariza cu procedurile și fluxul de lucru și vei fi în permanență legătura cu colegii de echipa dar și cu mentorul tău.

Pentru înscriere, te rugăm să completezi formularul de mai sus sau să ne trimiți CV-ul tau pe adresa: practica@cec.ro

Toate aplicațiile vor fi analizate de echipa noastră de recrutare. Candidații selectați vor fi invitați la o discuție online.