Prin serviciul Info SMS CEC Bank, daca esti client al bancii si esti posesor de card Visa sau Mastercard, poti primi mesaje despre tranzactiile efectuate cu cardul (suma utilizata, data, ora, locatia), soldul disponibil si orice alte operatiuni de plati si incasari din contul atasat cardului.

Poti alege sa primesti mesaj dupa fiecare tranzactie realizata din contul de card sau numai in cazul tranzactiilor de incasari si plati care depasesc o anumita valoare. Serviciul este disponibil la cerere si poate fi solicitat numai de catre titularul de cont de card.

Mesajele sunt transmise de catre Banca o singura data, la momentul autorizarii acestora prin intermediul operatorilor de telefonie mobila: Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania si RCS/RDS. Transmiterea mesajelor se efectueaza in timp real, de regula ajung la destinatie in cateva minute dupa miscarea de cont.

Operatiunile din strainatate pe card se comunica la valoarea in echivalent lei la data tranzactiei, valoarea la data decontarii putand diferi functie de evolutia cursului de schimb intre cele doua date calendaristice.

Pentru tranzactii card se emit mesaje SMS pentru toate cardurile atasate pe contul in cauza, inclusiv cardurile suplimentare.

Tariful serviciului Info SMS este de 0,95 EUR/luna/cont in echivalent lei in ziua perceperii. Pentru cardurile Mastercard World si Visa Platinum serviciul Info SMS este gratuit.

Totodata, prin intermediul acestui serviciu se vor remite, in mod gratuit, mesaje despre instiintari de intarziere la plata pentru creditele cu acces prin card, instiintari privind suma si data de plata pentru cardurile de credit sau alerte de blocare la utilizarea cardului.

Solicita si completeaza formularul de activare in oricare dintre unitatile CEC Bank. Poti descarca formularul de inscriere aici, iar dupa ce il completezi, depune-l la cea mai apropiata unitate CEC Bank.