Când este vorba despre economisit bani, fiecare leu contează!

 

De aceea, ți-am pregătit câteva sfaturi ca să te ajute să ajungi mai ușor la suma pe care ți-ai propus-o.

 

Stabilește corect ce buget ai

 

Înainte să începi să economisești, trebuie să afli care sunt bugetele și cheltuielile tale lunare.

 

Poate pare un sfat banal, dar atunci când îți pui cheltuielile pe o foaie sau într-un excel vei putea tăia din multe costuri inutile.

 

Evită cheltuielile din impuls

 

Nu te poți abține să nu dai comandă când primești mail-urile de reduceri? În general este foarte ușor să cumperi ceva fără să te gândești prea mult, dar sfatul nostru este să lași puțin răgaz până să plasezi comanda. Îți trebuie? Sau doar ți-ai dori?

 

Să eviți cheltuielile din impuls este unul dintre cei mai importanți pași pentru a avea o disciplină financiară. Iar disciplina financiară este absolut esențială pentru a economisi bani.

 

Redu cheltuielile pentru servicii

 

Ai un abonament la un serviciu de streaming pe care nu l-ai folosit de mult? Sau poate ai prea multe opțiuni la abonamentul de telefonie mobilă?
Chiar dacă încă le plătești "ca să fie", pe termen lung, iar sumele nu par atât de mari, pe termen lung, acei bani stau mult mai bine într-un cont de economii.

 

Acestea reprezintă doar câteva dintre sfaturile prezente în Ghidul Ghindei. În funcție de nevoile tale și informațiile pe care le deții deja, te putem ajuta mai departe cu un cont de economii.
 

CEC arrow down
Te putem ajuta
Ai nevoie
de mai multe
informații?
Vorbește cu
un specialist
Vino
la bancă