Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Toate informatiile despre produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru CEC BANK S.A. si sunt proprietatea sa exclusiva. De asemenea, CEC BANK S.A. detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

CEC BANK S.A. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, CEC BANK S.A. nu este si nu va fi legal responsabila sub nicio circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile CEC BANK S.A. ne puteti contacta in unitatile bancii precum si sunand gratuit la: 0 800 800 848 - TELVERDE.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al CEC BANK S.A. In caz contrar, aceasta reprezinta o incalcare a dreptului de proprietate intelectuala si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Niciunul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta si cu atat mai mult acestea nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs. Cotatiile cursurilor valutare, valoarea instrumentelor financiare, valoarea procentelor si a produselor oferite pot fluctua si/sau pot fi afectate de schimbarile economice nationale si/sau internationale.

Oricare dintre produsele sau serviciile prezentate aici nu vor fi furnizate de catre CEC BANK S.A. unei persoane daca legea din tara sa de origine sau din orice alta tara care are legatura cu persoana in cauza interzice acest lucru. Cititorul prezentului mesaj este rugat sa se asigure daca este autorizat din punct de vedere juridic sa se conecteze la prezentul site in tara din care se stabileste conexiunea.

Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal - CEC BANK S.A., da dreptul unilateral si neechivoc ca CEC BANK S.A. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

 

Descarca:

Informatii privind garantarea depozitelor