Cu ce te mai putem ajuta?

 

Plata facturilor

 

În cazul în care decizi să îți deschizi un cont la CEC Bank, vrem să îți facem viața cât mai ușoară. Unul dintre avantajele pe care ți le punem la dispoziție este abilitatea de a plăti facturile pentru utilități printr-o multitudine de metode, fie online sau offline. Te invităm să alegi opțiunea de plată a facturilor de mai jos și să vezi toate detaliile.

 

Asigurări

 

Sănătatea este cea mai importantă, iar noi îți oferim polițe de asigurare cu acoperire largă de riscuri. Folosește butonul de mai jos și vezi întreaga ofertă de polițe, iar dacă nu îți surâde vreun produs oferit direct de către noi, putem intermedia o multitudine de alte polițe.

 

Servicii de plăți

 

Interesul nostru este ca tu să te bucuri de banii tăi fără bătăi de cap. Așadar, ne luăm angajamentul de a-ți oferi flexibilitate și de a te ajuta să faci plăți și transferuri simplu si rapid.

 

Îți oferim o suită de servicii, precum Direct Debit, pentru plăți automate, sau MoneySend, pentru transferuri internaționale. Verifică lista completă a serviciilor folosind butonul dedicat de mai jos.
 

CEC arrow down
Te putem ajuta
Ai nevoie
de mai multe
informații?
Vorbește cu
un specialist
Vino
la bancă