Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Garmin Pay permite efectuarea de plati contactless cu un card Visa inrolat, prin intermediul dispozitivului Garmin pe care il utilizezi.

Care sunt functionalitatile de care te poti bucura?

Plati contactless cu dispozitivul tau Garmin

Vizualizarea informatiilor si a platilor efectuate cu cardul inrolat

 

Termeni si conditii pentru utilizarea cardurilor emise de CEC Bank in aplicatia Garmin Pay

CEC BANK S.A. (denumita in continuare “Banca” sau “CEC Bank”) este o institutie de credit infiintata in Romania, cu sediul in Bucuresti, Calea Victoriei nr. 13, Sector 3, telefon: 021.314.28.68, fax: 021.310.09.11, nr. Registrul Comertului J40/155/1997, nr. Registru bancar RB–PJR–40–046/17.09.1999, capital social 2.290.661.600 lei, cod TVA RO 361897, CUI 361897.

CEC Bank permite utilizarea la plata a cardurilor CEC Bank eligibile (denumite in continuare “carduri CEC”)in aplicatia de plata Garmin Pay (denumita in continuare “Garmin Pay”). Detalii privind cardurile CEC eligibile pentru inrolare si utilizare in Garmin Pay regasesti in sectiunea dedicata a prezentilor Termeni.

In legatura cu Garmin Pay si despre cine este Garmin, gasesti detalii pe site-ul www.garmin.com.

Te rugam sa citesti cu atentie prezentii “Termeni si conditii” (denumiti in continuare “Termenii”) care guverneaza inregistrarea, activarea si utilizarea unui card CEC in Garmin Pay.

Daca exista o neconcordanta intre termenii contului tau Garmin si prezentii Termeni, se vor aplica prezentii termeni pentru platile efectuate cu cardul CEC in Garmin Pay.

Daca doresti sa citesti acesti termeni si in viitor, ii poti accesa prin intermediul site-ului nostru- www.cec.ro, la sectiunea www.cec.ro/garmin-pay/termeni-si-conditii

Acesti Termeni se aplica numai utilizarii cardurilor CEC in Garmin Pay.

Prezentii Termeni nu se aplica pentru serviciile/produsele contractate/achizitionate de la furnizorul dispozitivului pe care il utilizezi, al retelei de telefonie mobila si nici de pe alte site-uri sau servicii apartinand unor terti care integreaza sau permit furnizarea Garmin Pay. Acestia sunt terti fata de CEC Bank si au propriile contracte carora te supui atunci cand oferi informatiile despre tine, cand utilizezi serviciile lor sau cand vizitezi site-urile lor. CEC Bank nu raspunde pentru legalitatea furnizarii/prestarii produselor/serviciilor furnizorului dispozitivului si/sau ale tertilor, nici pentru pentru securitatea, precizia, legalitatea sau orice alt aspect al respectivelor produse/servicii oferite de acestia.

Este responsabilitatea ta sa citesti si sa intelegi prevederile contractelor puse la dispozitie de acesti terti inainte de a crea, activa sau utiliza cardul tau CEC in Garmin Pay.

Nu suntem raspunzatori si nu oferim niciun suport sau asistenta pentru niciun fel de hardware, software sau alte produse sau servicii ale tertilor (inclusiv Garmin Pay si dispozitivul tau). Daca ai intrebari sau probleme cu un produs sau un serviciu oferit de Garmin sau de un tert, te rugam sa contactezi respectivul furnizor/tert pentru asistenta.

Sub rezerva Conditiilor Generale de Afaceri ale CEC Bank, esti de acord ca functiile si functionalitatea Garmin Pay pot fi imbunatatite sau actualizate automat fara vreo notificare prealabila. In orice moment putem decide sa extindem, sa reducem sau sa suspendam tipul si / sau numarul de tranzactii permise folosind un card CEC in Garmin Pay sau sa modificam procesul de inrolare a unui card CEC in Garmin Pay

Sunt carduri CEC eligibile pentru inrolare si utilizare la plata in Garmin Pay cardurile emise de CEC Bank sub egida Visa, indiferent ca sunt carduri de debit sau de credit, si indiferent daca sunt emise pe numele unui client persoana fizica sa juridica.

Pot fi inrolate in Garmin Pay atat cardurile CEC emise pe numele titularului de card, cat si pe cel al posesorului desemnat, cu respectarea prevederilor sectiunii Inregistrarea unui card CEC in Garmin Pay din prezentii Termeni.

Pentru a utiliza cardul tau CEC in Garmin Pay trebuie sa detii sau sa iti creezi mai intai un cont Garmin, creat astfel cum impune Garmin. Totodata, ai nevoie de un dispozitiv compatibil.

Ai posibilitatea sa adaugi acelasi card CEC la mai multe dispozitive concomitent. Furnizorul de dispozitive poate impune limitari sau restrictii pentu utilizarea Garmin Pay si/sau poate avea cerinte minime de software si hardware pentru dispozitivul compatibil utilizat. Prin dispozitiv compatibil se intelege orice smartwatch, bratara, smartphone sau alt tip dispozitiv care permite efectuarea de plati prin Garmin Pay. Dispozitivele compatibile sunt cele prezentate ca atare pe website-ul Garmin - www.garmin.com

Esti de acord sa utilizezi cardul CEC numai cu un dispozitiv echipat corespunzator pentru Garmin Pay si sa respecti toti termenii si conditiile aplicabile pentru Garmin Pay. Este nevoie sa contactezi direct furnizorul de dispozitive pentru a afla daca dispozitivul tau este compatibil pentru utilizarea in Garmin Pay.

Inainte de a te inregistra in Garmin Pay, trebuie sa te asiguri ca doar parola ta/detaliile tale de securitate sunt legate de cardul CEC pe care doresti sa il utilizezi pe dispozitivul respectiv in Garmin Pay. Aceasta parola/ detaliile de securitate vor fi utilizate pentru autorizarea tranzactiilor efectuate cu cardul CEC emis pe numele detinatorului de card.

CEC Bank nu raspunde sub nicio forma pentru cerintele Garmin sau ale tertilor cu care acesta colaboreaza de impunere a unor conditii de creare a contului Garmin sau a dispozitivelor compatibile.

Inainte de introducerea datelor cardului tau CEC in Garmin Pay ti se va solicita sa iti setezi o parola/detalii de securitate, pe care le vei utiliza pentru accesarea Garmin Pay. Conditiile, cazurile si frecventa cu care ti se va solicita sa introduci aceasta parola/detalii de securitate sunt stabilite de furnizorul Garmin Pay.

In cazul in care stii sau crezi ca parola setata de tine a fost compromisa (ex. a ajuns la cunostinta altor persoane), iti recomandam sa o modifici imediat.

Te rugam sa contactezi de urgenta CEC Bank la numarul de telefon tiparit pe spatele cardului CEC, cel putin in urmatoarele situatii:

  • Daca cardul CEC pe care l-ai inregistrat in Garmin Pay este pierdut sau furat, contacteaza-ne imediat si anunta-ne ca este inregistrat si in Garmin Pay.
  • Daca dispozitivul tau este pierdut, furat sau folosit fara consimtamantul tau.

CEC Bank nu isi asuma raspunderea pentru plati efectuate cu cardul CEC inrolat in Garmin Pay pana cand nu ne este adusa la cunostinta producerea unui eveniment dintre cele mentionate sau pana cand nu se solicita blocarea acestui card.

CEC Bank nu isi asuma raspunderea pentru cazul in care cardul CEC a fost utilizat pentru plati prin intermediul Garmin Pay in baza parolei tale care a fost utilizata de alte persoane, indiferent daca le-ai comunicat-o sau au aflat-o, in orice mod, fara acordul tau.

Pentru a preveni aparitia unor evenimente precum cele de mai sus, iti recomandam urmatoarele:

  • pastreaza tot timpul dispozitivul in siguranta si in posesia ta
  • pastreaza informatiile de securitate si parola dispozitivului securizate si cunoscute numai de tine
  • seteaza parole/ detalii de securitate diferite pentru cardul tau CEC in Garmin Pay decat cele utilizate pentru a cardul CEC fizic.
  • nu pastra cardurile CEC in format fizic si/sau detaliile cardurilor CEC impreuna cu dispozitivul utilizat
  • Daca incepi sa utilizezi un dispozitiv nou, sterge toate cardurile si alte informatii personale de pe dispozitivul vechi. Pentru detalii despre cum poti proceda, urmeaza instructiunile furnizorului de dispozitive.

Te angajezi sa colaborezi cu CEC Bank si/sau cu orice autoritate competenta pentru prevenirea oricarui tip de frauda, sau pentru derularea oricaror anchete care s-ar desfasura in legatura cu utilizarea cardului tau CEC inrolat in Garmin Pay.

Garmin Pay si dispozitivul tau pot utiliza anumite functionalitati si proceduri de securitate pentru a proteja impotriva utilizarii neautorizate a oricarui card. Aceste functionalitati si proceduri apartin exclusiv furnizorului de dispozitive. Prin inrolarea cardului CEC in Garmin Pay esti de acord sa nu dezactivezi niciuna dintre aceste caracteristici de securitate si sa le folosesti pentru a-ti proteja toate cardurile CEC inrolate in Garmin Pay. CEC Bank nu controleaza aceste metode de securitate si nu raspunde pentru modul in care Garmin si/sau furnizorul dispozitivului tau le utilizeaza.

Dupa setarea parolei/detaliilor de securitate, ti se va solicita sa introduci datele cardului pe care doresti sa il inrolezi in Garmin Pay, respectiv: numarul cardului, data expirarii cardului, numele detinatorului cardului, astfel cum este el inscris pe card, codul CVV, precum si adresa postala. Toate aceste informatii (date cu caracter personal) sunt necesare furnizorului Garmin Pay pentru a-ti permite utilizarea la plata a cardului CEC prin intermediul acestei aplicatii.

Pentru a se asigura ca persoana care incearca sa inroleze un card CEC in Garmin Pay este in drept sa solicite aceasta inregistrare, va fi nevoie ca CEC Bank sa verifice identitatea acestei persoane. In acest sens, pentru a putea finaliza inrolarea cardului CEC in Garmin Pay, dupa introducerea datelor cardului in aceasta aplicatie, va fi nevoie ca, dupa caz, titularul cardului emis pe numele unei persoane fizice sau utilizatorul desemnat al persoanei juridice pe numele careia este emis cardul CEC sa contacteze banca la numerele de telefon (021) 202.69.99 / 315.71.00, unde i se va solicita informatii menite sa asigure Bancii identificarea sa si sa permita setarea token-ului corespunzator pentru cardul CEC ce va fi utilizat in Garmin Pay.

Token-ul este o reprezentare virtuala a cardului CEC a carui inregistrare in Garmin Pay se doreste. Token-ul se seteaza de CEC Bank in baza informatiilor despre dispozitivul utilizat pentru accesarea contului Garmin, astfel cum aceste informatii ii sunt puse la dispozitie bancii prin intermediul Garmin si/sau al tertilor cu care acesta colaboreaza.

Refuzul de a furniza aceste informatii, dintre care unele sunt date cu caracter personal, va face imposibila finalizarea inrolarii cardului CEC in Garmin Pay si utilizarea acestuia la plata in respectiva aplicatie nu va fi posibila.

Dupa finalizarea inrolarii cardului CEC in Garmin Pay, se va putea utiliza la plata acest card.

Utilizarea cardurilor CEC in Garmin Pay pentru achizitionarea de bunuri si servicii este guvernata de termenii si conditiile cardului CEC, care sunt parte integranta a Conditiilor Generale de Afaceri ale CEC Bank.

Esti responsabil inclusiv pentru toate utilizarile si tranzactiile efectuate cu cardul CEC in Garmin Pay de catre terti carora le-ai oferit acces voluntar sau involutar la cardul tau, inclusiv daca aceste terte parti utilizeaza in mod gresit orice card sau Garmin Pay.

Acesti Termeni reglementeaza accesul si utilizarea cardului CEC in Garmin Pay numai intre tine, in calitate de detinator de card CEC si Banca.

Furnizorul de dispozitive cu care se pot efectua plati prin Garmin Pay, precum si al aplicatiei Garmin Pay sau terti cu care acestia colaboreaza pot avea proprii termeni si conditii si politici de confidentialitate. Te rugam sa ai in vedere ca esti supus respectivilor/respectivelor termeni si conditii sau politici de confidentialitate atunci cand utilizezi produsele si serviciile Garmin. CEC Bank nu isi asuma nicio raspundere pentru felul cum Garmin si/sau tertii cu care acesta colaboreaza utilizeaza informatiile pe care le pui la dispozitia lor, nici cu privire la datele tale cu caracter personal pe care le prelucreaza in contextul serviciilor pe care le ofera sau cand vizitezi website-urile lor.

a. Efectuarea platilor cu cardul CEC prin Garmin Pay

Garmin Pay permite efectuarea de plati contactless cu un card inrolat, la POS-uri instalate la diferiti comercianti, prin intermediul dispozitivului pe care il utilizezi. Prin selectarea unui card virtual si plasarea dispozitivului pe care il utilizezi in apropierea unui terminal POS contactless din locatia unui comerciant, autorizezi efectuarea platii pentru produsele sau serviciile comerciantului.

b. Vizualizarea informatiilor si a platilor efectuate cu cardul CEC in Garmin Pay

Banca iti ofera informatii despre platile realizate cu cardul tau CEC inrolat in Garmin Pay in modalitatile agreate cu Banca (ex. extras de cont, Internet Banking, in unitatile CEC Bank etc). Aceste informatii vor fi evidentiate ca fiind plati efectuate cu respectivul card CEC, fara a indica faptul ca platile s-au efectuat prin intermediul Garmin Pay. Garmin Pay poate de asemenea sa iti ofere acces la informatii despre platile efectuate cu cardul CEC prin intermediul Garmin Pay. Despre existenta unei asemenea posibilitati, precum si informatii in legatura cu aceasta posibilitate iti vor fi furnizate de Garmin.

c. Incetarea utilizarii cardului CEC in Garmin Pay

Stergerea datelor cardului CEC din Garmin Pay nu influenteaza in niciun fel posibilitatea ca acest card sa fie utilizat in continuare la plati, conform Conditiilor de utilizare a cardurilor, parte intergranta a Conditiilor Generale de Afaceri ale CEC Bank. CEC Bank nu raspunde daca datele tale si/sau ale cardului tau CEC sunt utilizate de Garmin sau de terti cu care acesta colaboreaza in alte scopuri decat cele aferente efectuarii platilor prin Garmin Pay, nici pentru perioada in care utilizezi acest card CEC in Garmin Pay, nici dupa momentul eliminarii acestuia din Garmin Pay. Poti elimina oricare dintre cardurile CEC din Garmin Pay in orice moment, apasand butonul sau linkul corespunzator din aplicatia de pe dispozitiv sau sunand la numarul de pe spatele cardului CEC. In aceste circumstante, autorizezi CEC Bank sa continue procesarea oricaror tranzactii restante pe cardul CEC.

In plus fata de orice drepturi de incetare a utilizarii unui card CEC si/sau a contului de card atasat acestuia, asa cum sunt acestea stabilite prin Conditiile Generale de Afaceri ale CEC Bank, Banca isi rezerva dreptul de a inceta in intregime oferirea posibilitatii de utilizare a cardurilor CEC in Garmin Pay.

De asemenea, Banca are dreptul sa blocheze, sa restrictioneze, sa suspende sau sa inceteze oferirea posibilitatii de utilizare a oricarui card CEC in Garmin Pay daca se incalca prezentii Termeni, Conditiile Generale de Afaceri ale CEC Bank, conditile stipulate in contractele de card, termenii Garmin Pay sau daca suspecteaza orice activitate frauduloasa sau necorespunzatoare a cardului in Garmin Pay sau in alt mod de plata.

In plus, in cazul in care furnizorul de dispozitive si/sau al aplicatiei Garmin Pay isi blocheaza, restrange, suspenda sau intrerupe utilizarea aplicatiei Garmin Pay si / sau modifica functionalitatea acesteaia, Banca nu va raspunde fata de clientii sai care si-au inrolat cardul CEC in Garmin Pay sau fata de terti.

In prezent CEC Bank nu percepe nicio taxa pentru utilizarea cardului tau CEC prin Garmin Pay. In cazul in care, in viitor, CEC Bank va decide perceperea unor asemenea taxe, va aduce la cunostinta clientilor sai aceasta informatie cu cel putin doua luni inainte de a incepe aplicarea acestora.

Te rugam sa ai insa in vedere ca furnizorul dispozitivului tau Garmin Pay si/sau tertii cu care colaboreaza pot percepe taxe, pot impune limitari si restrictii care ar putea afecta utilizarea de catre tine a oricarui card CEC in Garmin Pay, precum, dar fara a se limita la utilizarea datelor sau taxelor aferente mesageriei text impuse de prestatorul de servicii de telefonie mobila. Esti singurul responsabil pentru plata acestor taxe si esti de acord sa respectati orice limitari sau restrictii impuse.

Accesul, utilizarea si intretinerea cardului CEC virtual depind de Garmin Pay si de reteaua furnizorului tau de internet. Banca nu opereaza Garmin Pay sau astfel de retele si nu are control asupra operatiunilor lor. CEC Bank nu va raspunde pentru nicio situatie care intrerupe, impiedica sau afecteaza in alt fel functionarea oricarui card CEC in Garmin Pay, precum, dar fara a se limita la indisponibilitatea serviciului Garmin Pay sau a serviciului de internet, comunicatii, intarzieri in retea, limitari privind acoperirea retelei de internet, intreruperi ale sistemului.

Ne rezervam dreptul de a revizui acesti Termeni in orice moment, in conformitate cu prevederile Conditiilor Generale de Afaceri ale CEC Bank.

Te vom anunta despre modificarile aduse acestor Termeni prin e-mail sau printr-o alta metoda de comunicare prevazuta in sectiunea XIII de mai jos. De asemenea, vei putea sa vizualizezi Termenii revizuiti pe dispozitivul tau. Daca nu vei fi de acord cu Termenii revizuiti, vei avea dreptul sa elimini oricand oricare dintre cardurile CEC din Garmin Pay.

In legatura cu activarea si utilizarea cardului CEC in Garmin Pay, este posibil ca Banca sa fie nevoita sa te contacteze. In acest scop se vor utiliza oricare dintre datele de contact ale titularului de card - adresa de corespondenta/domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon, astfel cum se regasesc acestea in evidentele CEC Bank.

CEC Bank prelucreaza in calitate de operator datele cu caracter personal ale detinatorilor de carduri CEC care doresc sa finalizeze inrolarea acestora in Garmin Pay astfel cum se mentioneaza in cadrul prezentilor Termeni, respectiv pentru identificarea persoanelor in drept pentru a solicita aceasta inrolare (detalii in cadrul sectiunii VI din prezentii Termeni) si/sau in cazul in care este necesar sa ii contactam in legatura cu cardurile CEC inrolate in Garmin Pay (detalii in cadrul sectiunilor XI si XII din prezentii Termeni).

Datele cu caracter personal prelucrate in contextul efectuarii platilor cu cardurile CEC in Garmin Pay sunt supuse prevederilor sectiunii aferente prelucrarii datelor cu caracter personal din Conditiile Generale de Afaceri ale CEC Bank.

Datele cu caracter personal prelucrate de Garmin si/sau de terti in conditiile utilizarii la plata a cardurilor CEC Bank in Garmin Pay sunt supuse conditiilor politicilor de confidentialitate ale acestor entitati. CEC Bank nu isi asuma nicio raspundere pentru modul cum acestea inteleg sa prelucreze datele cu caracter personal ale detinatorilor de carduri CEC inrolate in Garmin Pay.


Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne!