Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

 

Avantaje premium. Pentru ca n-ai timp de mai putin.

Pachet complet de asigurari de calatorie in strainatate

Acces in saloanele business din aeroporturile Henri Coanda, Timisoara si Cluj

Serviciul Mobile Banking gratuit

Acces in peste 800 de saloane business din aeroporturile internationale, cu o vizita pe an oferita gratis din partea bancii

Semnatura digitala calificata la pret preferential. Mai multe informatii aici

 

Card de debit, in lei, pentru persoane fizice

Poti obtine o linie de credit cu acces prin card de pana la 60.000 lei, pe care o poti utiliza pentru refinantarea creditelor de consum detinute la banci (inclusiv a creditelor cu acces prin card) sau la institutii financiare nebancare.

Cardul Visa Gold cu tehnologie contactless iti permite sa efectuezi plati la orice comerciant din tara sau strainatate unde este afisata sigla Visa payWave sau simbolul contactless, prin simpla apropiere a cardului de terminalul de plata. Functionalitatea contactless poate fi activata/dezactivata la oricare dintre ATM-urile Bancii.

Poti accesa direct, din orice localitate din tara sau din strainatate, contul personal atasat cardului, pentru efectuarea de tranzactii comerciale sau obtinerea de numerar.

Iti pastrezi in cont la banca, in conditii de securitate, disponibilitatile banesti din salariu sau din alte surse.

Ai acces la o retea extinsa de unitati si ATM-uri CEC Bank, de unde poti retrage gratuit numerar. De asemenea, poti obtine numerar de la ghiseele din tara si strainatate ale tuturor bancilor care afiseaza sigla Visa, in cadrul programului de functionare a acestora. De asemenea, poti accesa echipamentele automate de eliberare de numerar (ATM), 24/24 ore, 7/7 zile.

Siguranta in utilizare, atat prin eliminarea detinerii de numerar, cat si prin posibilitatea blocarii accesului la cont, in cazul pierderii sau furtului cardului.

Poti inlocui de urgenta cardul pierdut, furat sau distrus, in orice localitate din tara, intr-un interval de maximum 3 zile lucratoare din momentul solicitarii.

Beneficiezi de rapoarte lunare detaliate, care contin tranzactiile efectuate, locul unde au fost efectuate, taxele si comisioanele retinute de Banca.

Iti poti schimba codul PIN utilizand echipamentele ATM ale CEC Bank.

Poti obtine la ATM-urile CEC Bank minirapoarte tranzactii, cuprinzand inregistrarile pe contul atasat cardului din ultimele 30 zile (maximum 10 operatiuni).

Poti vizualiza disponibilitatile din contul de card si in retelele ATM ale altor banci din tara (in prezent la BCR, BRD, Alpha Bank) si din strainatate, care au aceasta facilitate.

Poti achita la ATM-urile CEC Bank facturi emise de furnizorii de servicii/utilitati care detin conventii in acest sens cu Banca.

Te bucuri de comision ZERO pentru tranzactii la comerciantii acceptatori de card din tara si din strainatate.

Te bucuri de reduceri sau diverse alte beneficii acordate de partenerii bancii.

Contul de card poate indeplini functia de cont de salariu (alimentat de catre angajator) sau cont de incasare a pensiei. Poate fi utilizat concomitent si pentru alimentari cu disponibilitati banesti din orice alte surse (depuneri de numerar la unitatile bancii, transferuri din alte banci etc.)

Pe contul de card pot fi efectuate operatiuni prin serviciul Internet Banking al CEC Bank (vizualizare cont de card, extras de cont pe ultima luna, transfer de sume din contul de card catre conturi din CEC Bank sau din alte banci).

Cardul poate fi utilizat pentru cumparaturi securizate pe Internet, prin inrolarea in serviciul 3 D Secure pus la dispozitie gratuit de Banca.

Beneficiezi de abonament lunar gratuit pentru serviciul Info SMS.

Extrasul de cont lunar iti este transmis gratuit prin posta.

Ti se restituie lunar in contul de card maximum 0,5% din valoarea tranzactiilor comerciale.

Ai acces in saloanele Business din aeroporturile Henri Coanda, Timisoara si Cluj. Termenii si Conditiile ofertei sunt stipulate in Regulamentul programului Premium disponibil in saloanele BusinessClass din incinta aeroporturilor Henri Coanda Bucuresti, Timisoara si Cluj si pe website-ul www.visa.ro/premium

Ai acces in peste 800 de saloane Business din aeroporturi internationale prin intermediul programului LoungeKey. Lista actualizata a locatiilor se regaseste pe site-ul www.loungekey.com/cecbank

Nu ti se percepe comisionul lunar de administrare cont si nici alte comisioane curente de tranzactionare in conditiile prezentate in Ghidul de utilizare.

Beneficiezi de pachet complet de asigurari de calatorie in strainatate, inclusiv recomandari gratuite de servicii medicale si/sau de asistenta juridica oferita gratuit de banca. Pentru orice solicitari/probleme legate de pachetul complet de asigurari de calatorie in strainatate, pentru avizarea producerii unui eveniment asigurat sau pentru recomandari de servicii medicale si de asistenta juridica 24/24 ore (pe durata calatoriei in strainatate), este necesara contactarea directa a asiguratorului la numarul de telefon +40 374 110 115.

Ai acces la serviciul de asistenta de urgenta in strainatate Visa Global Customer Assistance Service (GCAS), prin care beneficiezi de:
- blocarea cardului in cazul pierderii, furtului sau deteriorarii
- inlocuirea de urgenta a cardului in cazul pierderii sau furtului
- eliberare de numerar in regim de urgenta

Ai acces la beneficiile oferite de programul Visa Premium:
- Colectia Visa Luxury Hotels care pune la dispozitie o gama de beneficii premium gandite sa ofere o experienta de neegalat in peste 900 de hoteluri de lux din intreaga lume. Pentru detalii si rezervari poti accesa www.myvisaluxuryhotels.com
- Oferte nationale si internationale care includ privilegii la magazine si restaurante elegante, divertisment, cultura, arta si calatorii. Pentru detalii complete despre programul Visa Premium poti accesa www.visa.ro/premium/

Ai acces gratuit pe platforma de booking Bidroom timp de 6 luni si o reducere de 50% din pretul abonamentului anual in valoare de 50 euro. Informatii suplimentare se regasesc pe www.visa.bidroom.com

Ai access la platforma Air Refund, prin care poti solicita compensatii de pana la 600 EUR in cazul in care zborul a avut intarziere, a fost anulat sau a fost refuzata imbarcarea. Informatii suplimentare se regasesc pe https://visa.airrefund.com/ro/

Limita de descoperire in cont

Este foarte simplu sa obtii acest tip de credit. Trebuie doar sa completezi o cerere si sa depui documentatia solicitata de Banca (adeverinta de venit, alte documente doveditoare). Nu ai nevoie de giranti sau de alte garantii suplimentare. Solicitarea limitei de descoperire in cont nu este comisionata de banca. Acordarea Limitei se bazeaza pe analiza de risc si evaluarea bonitatii financiare individuale. Plafonul maxim al Limitei este de noua salarii lunare nete, dar nu mai mult de 60.000 lei

Cum functioneaza facilitatea de descoperit de cont?

Odata aprobata, linia de credit poate fi folosita pe toata perioada in care clientul isi achita regulat obligatiile fata de banca. Se plateste dobanda numai pentru creditul efectiv utilizat. Dupa fiecare rambursare, suma disponibila in contul de card poate fi utilizata din nou, fara a depasi limita de credit acordata de banca.

Exemplu de calcul* - Descoperit de cont

Ipoteza:
- valoarea creditului se retrage integral, in numerar, la data acordarii
- creditul se ramburseaza in 12 rate lunare egale
- nu se efectueaza nicio tragere pe parcursul celor 12 luni de rambursare
- DAE este calculat conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala aferenta plus comisioanele aplicabile contului de card

Valoare credit: 10.000 lei
Perioada de creditare: 1 an
Rata lunara maxima: 878,64 lei
DAE: 10,45%
Valoarea totala platibila: 10.543,67 lei

DAE cuprinde:
Dobanda variabila: IRCC + 7,5% = 9,94%
Comision de analiza dosar: 0
Comision emitere card: 0
Comision retragere numerar prin utilizarea cardului in reteaua proprie de ATM-uri si EPOS-uri instalate in unitatile CEC Bank: 0
Comision lunar de administrare cont card: 0
IRCC - Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor

*Exemplul prezentat este cu titlu informativ, acesta nefiind aplicabil in cazul in care se efectueaza noi trageri din contul de card pe parcursul celor 12 luni, in limita plafonului de credit aprobat de banca si a rambursarilor lunare.

 

Descarca:

Lista de taxare/comisionare


Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne la 021-211.11.11 sau pe chat!*

*Servicii disponibile de luni pana vineri, intre orele 09:00-19:00.


Servicii de asistenta clienti pentru anuntare card pierdut/furat (24/24 ore, 7/7 zile):
+ 4021 202.69.99 sau + 4021 315.71.00

Suport carduri clienti si Internet Banking:
+ 4021 202.50.50