Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

 

Iti doresti sa afli informatii suplimentare si valoarea sumei de care poti beneficia pe cardul de cumparaturi? Suna la numarul de telefon 021/211.11.11 de luni pana vineri in intervalul orar 09:00-19:00 si un reprezentant al bancii iti va oferi suportul de care ai nevoie.

Suna acum!

*buton activ pentru dispozitivele mobile de tip smartphone

 

Completeaza formularul cu informatiile necesare si un reprezentant al bancii te va apela in vederea aplicarii pentru un card de cumparaturi.

Aplica acum!

 

Iti stam la dispozitie pentru asistenta si consiliere specializata in timp real, in intervalul Luni-Vineri, orele 09:00-19:00.

Chat

 


Carduri de credit in lei sub sigla Mastercard

CEC Bank ofera posibilitatea obtinerii unei limite de credit cu acces prin card de pana la 60.000 lei.

Cardul Mastercard, avand tehnologia contactless, va permite sa efectuati plati la orice comerciant din tara sau strainatate unde este afisata sigla Paypass Contactless mic sau simbolul Paypass Contactless mic, prin simpla apropiere a cardului de terminalul de plata.

Rate fixe lunare fara dobanda
Accesati o limită de credit in lei prin card si puteti beneficia de 3, 6, 9, 12, 18 sau 24 rate fixe lunare fara dobanda pentru toate tranzactiile mai mari de 100 lei efectuate la comerciantii nationali si internationali si pentru refinantarea creditelor de consum detinute la banci sau la institutii financiare nebancare, din momentul activarii serviciului si pana la incetarea acestuia. Puteti activa serviciul de plata in rate fie printr-o solicitare scrisa depusa la banca, fie prin intermediul centrului de asistenta carduri, sunand la numarul de telefon de pe verso-ul cardului.

Dupa activarea serviciului, orice tranzactie peste 100 lei efectuata la comercianti va fi impartita in numarul fix de rate fara dobanda corespunzator intervalului valoric respectiv:

  • 3 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale mai mari de 100 si pana in 300 lei inclusiv
  • 6 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale intre 300,01 si 600 lei inclusiv
  • 9 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale intre 600,01 si 1200 lei inclusiv
  • 12 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale intre 1.200,01 si 1.800 lei inclusiv
  • 18 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale intre 1.800,01 si 2.400 lei inclusiv 
  • 24 rate lunare egale pentru toate tranzactiile comerciale peste 2.400 lei (optiunea standard).

In cazul in care nu doriti ca una sau mai multe tranzactii efectuate la comercianti sa fie inclusa in planul de rate este necesara comunicarea acestei optiuni in maximum 24 ore prin centrul de asistenta carduri, la numarul de telefon de pe verso-ul cardului.

Costuri minime de creditare
Dobanda de 13,86% pe an practicata de CEC Bank pentru credit card este una dintre cele mai reduse de pe piata romaneasca. (Pentru tarifarea completa va rugam sa consultati informatiile puse la dispozitie in unitatile bancii sau pe site-ul acesteia.)

Clientii persoane fizice beneficiaza de o reducere cu 50% din valoarea standard a abonamentului Internet Banking - CEConline si a abonamentului Phone Banking - TeleCEC, daca au optat pentru un card de credit Mastercard si nu au acumulat debite restante in ultimele 3 luni

Acces permanent la linia de credit acordata de banca
CEC Bank va acorda o linie de credit, care va sta la dispozitie permanent, 24/24 ore, 7/7 zile, la care aveti acces din orice locatie comerciala sau de eliberare numerar care afiseaza sigla Mastercard

Pana la 59 de zile calendaristice fara dobanda
Pentru platile efectuate la comercianti, beneficiati de o perioada de gratie de pana la 59 de zile calendaristice, in care nu platiti dobanda la suma rambursata. In plus, comisionul pentru tranzactii la comercianti, in tara si in strainatate, este ZERO

Rambursare flexibila
In functie de banii pe care ii aveti la dispozitie, puteti decide sa rambursati lunar suma minima solicitata de banca sau orice alta suma doriti, fiind acceptate si plati integrale, fara perceperea vreunui comision. Din momentul achitarii cel putin a sumei minime lunare, aveti din nou acces la disponibilul neutilizat (restul sumei pe care CEC Bank v-o pune la dispozitie, plus suma deja rambursata)

Refinantarea cardurilor si creditelor de consum
Limita de credit cu acces prin card o puteti utiliza pentru refinantarea creditelor de consum detinute la banci sau la institutii financiare nebancare, inclusiv a creditelor cu acces prin card. Sumele care fac obiectul refinantarii creditelor prin card de credit pot fi esalonate in 3, 6, 9, 12,18, 24 rate fixe fara dobanda.

Parteneri pe viata
Puteti beneficia pe viata de linia de credit acordata de CEC Bank prin cardul de credit CEC Mastercard, cu conditia sa achitati lunar cel putin suma minima solicitata de banca

Pana la patru carduri suplimentare atasate contului dumneavoastra
Puteti solicita CEC Bank sa emita pana la patru carduri suplimentare atasate contului dumneavoastra. Puteti stabili plafoanele lunare de credit la care au acces cardurile suplimentare (cu incadrare in plafonul de credit al contului).

Schimbarea codului PIN
Reteaua de ATM-uri a CEC Bank va ofera posibilitatea sa alegeti/schimbati codul PIN.

Miniraport tranzactii card
Reteaua de ATM-uri a CEC Bank va ofera posibilitatea obtinerii unui miniraport tranzactii card, cuprinzand  inregistrarile pe contul atasat cardului din ultimele 30 zile, maximum 10 operatiuni.

Tranzactii securizate pe Internet
Odata ce va aflati in posesia cardului de credit CEC Mastercard, va puteti inrola gratuit in serviciul 3 D Secure oferit de CEC Bank . Serviciul 3 D Secure consta intr-un sistem simplu de inrolare si obtinere de parole personale, care va vor permite sa efectuati tranzactii pe Internet in conditii de securitate de inalt standard, garantate de catre organizatia Mastercard

Servicii Internet banking 
Pe contul de card pot fi efectuate operatiuni prin serviciul Internet Banking al CEC Bank (vizualizare cont de card, extras de cont pe ultima luna, transfer de sume din contul de card catre conturi din CEC Bank sau din alte banci)

Protectia contului dumneavoastra
Pentru protectia contului impotriva utilizarii neautorizate, CEC Bank a plafonat valoarea zilnica a tranzactiilor in numerar. Daca plafoanele sunt prea reduse pentru dumneavoastra, puteti solicita gratuit majorarea acestora

Reduceri sau diverse alte beneficii acordate de partenerii bancii

Credit card in lei pentru persoane fizice, care ofera acces la o linie de credit cu reinnoire dupa fiecare rambursare

Pana la 59 de zile calendaristice gratie la plata dobanzii, pentru tranzactii la comercianti

2,5% suma minima de plata din datoria fata de banca la sfarsitul fiecarui ciclu de tranzactionare

Cardul poate fi utilizat in tara si in strainatate 24/24 ore, 7/7 zile, pentru plata de bunuri si servicii, precum si pentru obtinerea de numerar

Cardul poate fi utilizat pentru tranzactii comerciale securizate pe Internet, in regim 3 D Secure.

Pe contul de card pot fi efectuate operatiuni prin serviciul Internet Banking al CEC Bank (vizualizare cont de card, extras de cont pe ultima luna, transfer de sume din contul de card catre conturi din CEC Bank sau din alte banci)

Pot fi utilizate pentru plata facturilor emise de diversi furnizori de utilitati la echipamentele ATM CEC Bank sau la ATM-urile altor banci care ofera acest serviciu. Lista furnizorilor pentru plati facturi prin ATM CEC Bank se regaseste la sectiunea Serviciu plata facturi
utilitati prin ATM CEC Bank

Exemplu de calcul* - Cardul de credit Mastercard
 

Ipoteza:
- valoarea creditului se retrage integral, in numerar, la data acordarii
- nu a fost luata in calcul perioada de gratie, aceasta nefiind aplicabila in cazul retragerii creditului in numerar
- creditul se ramburseaza in 12 rate lunare egale
- nu se efectueaza nici o tragere pe parcursul celor 12 luni de rambursare
- DAE este calculat conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala aferenta plus comisioanele aplicabile contului de card

Valoare credit: 20.000 lei
Perioada de creditare: 1 an
Rata lunara maxima: 1.793,75 lei
DAE: 16,99%
Valoarea totala platibila: 21.524,89 lei

DAE cuprinde:
Dobanda variabila: IRCC + 11,42% = 13,86%
Comision de analiza dosar: 0
Comision emitere card: 0
Comision retragere numerar prin utilizarea cardului in reteaua proprie de ATM-uri si EPOS-uri instalate in unitatile CEC Bank: 1% plus 3 lei
Comision lunar de administrare cont card: 0 lei

IRCC - Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor

*Exemplul prezentat este cu titlu informativ, acesta nefiind aplicabil in cazul in care se efectueaza noi trageri din contul de card pe parcursul celor 12 luni, in limita plafonului de credit aprobat de banca si a rambursarilor lunare.

Documente necesare:
- cerere credit card
- copie dupa actul de identitate al solicitantului (BI/CI) si, dupa caz, al codebitorilor (sotul/sotia/membrii de familie care locuiesc si gospodaresc impreuna cu solicitantul)
- acordul de consultare a bazei de date a Centralei Riscului de Credit (CRC) si la Biroul de Credit pentru client si codebitori precum si acordul de consultare si prelucrare a informatiilor din bazele de date ale MFP - ANAF (in cazul clientilor care realizeaza venituri salariale)
- pentru clientii pentru care informatiile din bazele de date ANAF nu sunt concludente/relevante prin prisma veniturilor si a caracterului de permanenta al acestuia, se va prezenta Adeverinta de salariu sau Adeverinta privind vechimea in munca (dupa caz)
- documente care atesta capacitatea clientului si a codebitorilor de a dispune de venituri certe, cu caracter de permanenta (salarii, pensii, activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, dividende etc.)
- declaratie conform normelor BNR in vigoare

Lista de taxare/comisionare

Adeverinta de salariu

Servicii de asistenta clienti pentru anuntare card pierdut/furat (24/24 ore, 7/7 zile):
tel.: + 4021 202.69.99 sau + 4021 315.71.00

Suport carduri clienti si Internet Banking:
+4021 202.50.50