Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

 

Cardul Visa Platinum este un card de credit in lei pentru persoane fizice, cu acces la o linie de credit cu reinnoire dupa fiecare rambursare.

Care sunt avantajele de care te poti bucura?

Limita maxima de 100.000 lei

Pana la 24 de rate fara dobanda, la orice comerciant din lume

Pana la patru carduri suplimentare anexate contului tau

Semnatura digitala calificata la pret preferential. Mai multe informatii aici

 

Card de credit in LEI pentru persoane fizice, cu acces la o linie de credit cu reinnoire dupa fiecare rambursare

Cardul Visa Platinum cu tehnologie contactless permite efectuarea de plati la orice comerciant din tara sau strainatate unde este afisata sigla Visa payWave sau simbolul contactless, prin simpla apropiere a cardului de terminalul de plata.

Acceseaza o limita de credit in lei prin card si poti beneficia de 3, 6, 9, 12, 18 sau 24 rate fixe lunare fara dobanda pentru toate tranzactiile mai mari de 100 lei efectuate la comerciantii nationali si internationali si pentru refinantarea creditelor de consum detinute la banci sau la institutii financiare nebancare, din momentul activarii serviciului si pana la incetarea acestuia. Poti activa serviciul de plata in rate fie printr-o solicitare scrisa depusa la banca, fie prin intermediul centrului de asistenta carduri, sunand la numarul de telefon de pe verso-ul cardului.

Dupa activarea serviciului, orice tranzactie peste 100 lei efectuata la comercianti va fi impartita in numarul fix de rate fara dobanda corespunzator intervalului valoric respectiv:

  • 3 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale mai mari de 100 si pana in 300 lei inclusiv
  • 6 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale intre 300,01 si 600 lei inclusiv
  • 9 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale intre 600,01 si 1200 lei inclusiv
  • 12 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale intre 1.200,01 si 1.800 lei inclusiv
  • 18 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale intre 1.800,01 si 2.400 lei inclusiv
  • 24 rate lunare egale pentru toate tranzactiile comerciale peste 2.400 lei

Daca nu doresti ca una sau mai multe tranzactii efectuate la comercianti sa fie inclusa in planul de rate, ne poti comunica aceasta optiune in maximum 24 ore, prin centrul de asistenta carduri, la numarul de telefon de pe verso-ul cardului.

Dobanda de 13,83% pe an practicata de CEC Bank este una dintre cele mai reduse de pe piata romaneasca.

Ai acces permanent la linia de credit, 24/24 ore, 7/7 zile, din orice locatie comerciala sau de eliberare numerar care afiseaza sigla Visa.

Pentru platile efectuate la comercianti, beneficiezi de o perioada de gratie de pana la 59 de zile calendaristice, in care nu platesti dobanda la suma rambursata. In plus, comisionul pentru tranzactii la comercianti, in tara si in strainatate, este ZERO.

In functie de banii de care dispui, poti decide sa rambursezi lunar suma minima solicitata de Banca sau orice alta suma doresti. Banca accepta si plati integrale, fara perceperea vreunui comision. Din momentul achitarii cel putin a sumei minime lunare, vei avea din nou acces la disponibilul neutilizat (restul sumei puse la dispozitie de Banca, plus suma deja rambursata). Suma minima de plata este de 2,5% din datoria fata de Banca la sfarsitul fiecarui ciclu de tranzactionare.

Poti folosi limita de credit cu acces prin card pentru refinantarea creditelor de consum detinute la banci sau la institutii financiare nebancare, inclusiv a creditelor cu acces prin card. Sumele pot fi esalonate in 3, 6, 9, 12, 18 sau 24 rate fixe fara dobanda.

Poti folosi cardul pentru plata facturilor emise de diversi furnizori de utilitati la echipamentele ATM CEC Bank sau la ATM-urile altor banci care ofera acest serviciu.

Poti beneficia pe viata de linia de credit acordata prin cardul de credit, cu conditia sa achiti lunar cel putin suma minima solicitata de Banca.

Ai posibilitatea sa alegi/schimbi codul PIN prin reteaua de ATM-uri a CEC Bank.

Reteaua de ATM-uri a CEC Bank iti ofera posibilitatea de a obtine un miniraport tranzactii card, cuprinzand inregistrarile pe contul atasat cardului din ultimele 30 zile (maximum 10 operatiuni).

Dupa ce obtii cardul de credit, te poti inrola gratuit in serviciul 3 D Secure oferit de CEC Bank. Serviciul consta intr-un sistem simplu de inrolare si obtinere de parole personale, care iti vor permite sa efectuezi tranzactii pe Internet in conditii de securitate la standarde inalte, garantate de organizatia Visa.

Pe contul de card pot fi efectuate operatiuni prin serviciul Internet Banking al CEC Bank (vizualizare cont de card, extras de cont pe ultima luna, transfer de sume din contul de card catre conturi din CEC Bank sau din alte banci).

Pentru protectia contului impotriva utilizarii neautorizate, CEC Bank a plafonat valoarea zilnica a tranzactiilor in numerar. Daca plafoanele sunt prea reduse pentru nevoile tale, poti solicita gratuit majorarea acestora.

Reduceri sau diverse alte beneficii acordate de partenerii bancii.

Comisioane ZERO de administrare card principal/suplimentar, daca detii in banca disponibilitati totale de minimum 50.000 euro sau echivalent in lei/alta valuta

Abonament lunar gratuit pentru serviciul Mobile Banking

Abonament lunar gratuit pentru serviciul Info SMS

Extras de cont lunar, transmis gratuit prin posta

Acces in saloanele Business din aeroporturile Henri Coanda*, Timisoara si Cluj

Acces in peste 800 de saloane Business din aeroporturi internationale prin intermediul programului LoungeKey. Lista actualizata a locatiilor se regaseste pe site-ul www.loungekey.com/cecbank

Acces la servicii de Concierge
- Lifestyle: rezervari si bilete la evenimente exclusiviste, sportive, culturale si de lifestyle, in tara si in strainatate; rezervari la restaurante celebre in tara si in lume; shopping personalizat; dezvoltarea personala a membrilor familiei: pian, dans, actorie, limbi straine etc.
- Ingrijire casa: servicii mutari si relocare; paza si protectie; gradinarit, intretinere piscine; servicii baby-sitting; soferi, menajere; servicii instalatori, electricieni, tamplari, lacatusi; servicii de curatenie, servicii curatatorie etc.
Pentru accesarea serviciului de Concierge apeleaza numarul de telefon +40 737 410 002.

Pachet complet de asigurari de calatorie in strainatate, inclusiv recomandari gratuite de servicii medicale si/sau de asistenta juridica oferita gratuit de banca. Pentru orice solicitari/probleme legate de pachetul complet de asigurari de calatorie in strainatate, pentru avizarea producerii unui eveniment asigurat cat si pentru recomandari de servicii medicale si de asistenta juridica 24 h din 24 h (pe durata calatoriei in strainatate), contacteaza direct asiguratorul la numarul de telefon +40 374 110 115 - brosura asigurari

Acces la serviciul de asistenta de urgenta in strainatate Visa Global Customer Assistance Service (GCAS) prin care beneficiezi de:
- blocarea cardului in cazul pierderii, furtului sau deteriorarii
- inlocuirea de urgenta a cardului in cazul pierderii sau furtului
- eliberare de numerar in regim de urgenta

Acces la beneficiile oferite de programul Visa Premium:
- Colectia Visa Luxury Hotels care pune la dispozitie o gama de beneficii premium gandite sa ofere o experienta de neegalat in peste 900 de hoteluri de lux din intreaga lume. Pentru detalii si rezervari acceseaza www.myvisaluxuryhotels.com
- Oferte nationale si internationale care includ privilegii la magazine si restaurante elegante, divertisment, cultura, arta si calatorii Pentru detalii complete despre programul Visa Premium acceseaza site-ul www.visa.ro/premium/.

Acces gratuit pe platforma de booking Bidroom timp de 6 luni si o reducere de 50% din pretul abonamentului anual in valoare de 50 euro. Informatii suplimentare se regasesc pe www.visa.bidroom.com

Access la platforma Air Refund, prin care detinatorii de card pot solicita compensatii de pana la 600 EUR in cazul in care zborul a avut intarziere, a fost anulat sau a fost refuzata imbarcarea. Informatii suplimentare se regasesc pe https://visa.airrefund.com/ro/

Access gratuit la peste 1 milion de hotspot-uri WI-FI de oriunde din lume, prin intermediul parteneriatului cu Boingo, cu locatii in principalele aeroporturi internationale si in locatii publice (mall-uri, cafenele etc.) oriunde in lume. Informatii suplimentare se regasesc pe www.visa.ro/premium

Newsletter

*Termenii si Conditiile ofertei sunt stipulate in Regulamentul programului Premium disponibil in saloanele BusinessClass din incinta Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti si pe website-ul www.visa.ro/premium

 

Exemplu de calcul* - Cardul de credit Visa Platinum

Ipoteza:
- valoarea creditului se retrage integral, in numerar, la data acordarii
- nu a fost luata in calcul perioada de gratie, aceasta nefiind aplicabila in cazul retragerii creditului in numerar
- creditul se ramburseaza in 12 rate lunare egale
- nu se efectueaza nici o tragere pe parcursul celor 12 luni de rambursare
- DAE este calculat conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala aferenta plus comisioanele aplicabile contului de card

Valoare credit: 40.000 lei
Perioada de creditare: 1 an
Rata lunara maxima: 3.588,29 lei
DAE: 17,07%
Valoarea totala platibila: 43.059,42 lei

DAE cuprinde:
Dobanda variabila: IRCC + 11,42% = 13,83%
Comision de analiza dosar: 0
Comision emitere card: 15 lei
Comision retragere numerar prin utilizarea cardului in reteaua proprie de ATM-uri si EPOS-uri instalate in unitatile CEC Bank: 1% plus 3 lei
Comision lunar de administrare cont card: 0 lei

IRCC - Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor

*Exemplul prezentat este cu titlu informativ, acesta nefiind aplicabil in cazul in care se efectueaza noi trageri din contul de card pe parcursul celor 12 luni, in limita plafonului de credit aprobat de banca si a rambursarilor lunare.

 

Descarca:

Lista de taxare/comisionare

Adeverinta de salariu


Completeaza formularul online si te vom contacta in cel mai scurt timp!

Aplica acum!


Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne la 021-211.11.11 sau pe chat!*

*Servicii disponibile de luni pana vineri, intre orele 09:00-19:00.


Servicii de asistenta clienti pentru anuntare card pierdut/furat (24/24 ore, 7/7 zile):
+ 4021 202.69.99 sau + 4021 315.71.00

Suport carduri clienti si Internet Banking:
+ 4021 202.50.50