Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Iti doresti sa afli informatii suplimentare si valoarea sumei de care poti beneficia? Suna la numarul de telefon 021/211.11.11 de luni pana vineri in intervalul orar 09:00-19:00 si un reprezentant al bancii iti va oferi suportul de care ai nevoie.

Suna acum!

*buton activ pentru dispozitivele mobile de tip smartphone

 

Completeaza formularul cu informatiile necesare si un reprezentant al bancii te va apela in vederea aplicarii pentru un credit de nevoi personale.

Aplica acum

 

Iti stam la dispozitie pentru asistenta si consiliere specializata in timp real, in intervalul Luni-Vineri, orele 09:00-19:00.

Chat

Incepand cu data de 9 aprilie 2020, creditele de nevoi personale si refinantare credit de consum beneficiaza de asigurare de viata si somaj gratuita.

Fara avans

Fara comision de analiza dosar

Asigurare de viata si somaj gratuita, in cazul creditului cu dobanda variabila

Perioada de gratie de pana la 12 luni

Banca ofera consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului

Posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking precum si Mobile Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, rate, data scadentei), dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite)

La calculul venitului net se pot lua in calcul toate veniturile certe, cu caracter de permanenta pe toata perioada de creditare, ale familiei

Destinatia creditului: nevoi persoale nenominalizate (fara obligatia prezentarii de documente justificative privind utilizarea creditului)

Moneda: LEI

Valoarea creditelor acordate: maximum 90.000 lei

Aport propriu: nu se solicita

Perioada de creditare: 

- minimum 1 an, fara perioada de gratie;
- maximum 5 ani, cu posibilitatea de a opta pentru o perioada de gratie de maximum 12 luni.

Perioada de tragere: maxim 30 de zile calendaristice, intr-o singura transa

Rambursarea creditului: in rate lunare cu scadente permise in orice zi intre 5 si 20 ale lunii

Varsta clientului la data rambursarii finale a creditului: maximum 70 ani, inclusiv

Tipuri de venituri acceptate de banca: venituri nete certe cu caracter de permanenta (salarii, pensii, activitati agricole, activitati independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale etc.)

Dobanda:

- variabila pe toata perioada de creditare:
Standard/fara credit prin card: 9,64% (IRCC + 7,20 p.p.)
Impreuna cu credit prin card: 8,64% (IRCC + 6,20 p.p.)

Pentru creditele garantate cu cash colateral: 7,94% (IRCC + 5,50 p.p.)

Nivelul actual al indicelui IRCC luat in calcul este in prezent de 2,44%, in baza cotatiei aferente trimestrului IV 2019, publicate in data de 31 decembrie 2019 pe site-ul Bancii Nationale a Romaniei.

Dobanda se modifica trimestrial la datele de 1 ianuarie, 1 aprilie, 1 iulie si 1 octombrie ale anului sau in prima zi lucratoare imediat urmatoare zilei de intai a trimestrului, in cazul in care data de intai a trimestrului este zi nelucratoare, in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta nr. 19/2019 pentru modificarea si completarea unor acte normative. Indicele este publicat trimestrial de catre Banca Nationala a Romaniei pe site-ul Institutiei si este calculat in conformitate cu Regulile privind calcularea si publicarea indicelui zilnic si al indicelui de referinta trimestrial reglementati de OUG 19/2019.

Valoarea valabila a indicilor la data modificarii este cea publicata de catre organizatia de reglementare aferenta, cu doua zile lucratoare anterior.

- fixa pe toata perioada de creditare:
Standard/fara credit prin card: 10,40%
Impreuna cu credit prin card: 9,40%

Comisioane valabile in ambele variante de dobanda:
Comision de analiza dosar: 0 lei
Comision de administrare credit: 20 lei (lunar, in suma fixa)
Comision de rambursare anticipata: 0 lei
Comision unic pentru servicii prestate la cererea clientilor: 0
Comision de rambursare anticipata in cazul creditelor cu dobanda fixa: 1% aplicat la valoarea creditului rambursat anticipat, daca rambursarea anticipata se solicita pana in ultimele 12 luni si 0,5% aplicat la valoarea creditului rambursat anticipat, daca rambursarea se solicita in ultimele 12 luni de rambursare.

Alte elemente de cost care nu intra in calculul DAE, respectiv:
Inscrierea/prelungirea/modificarea (dupa caz) si radierea garantiei reale mobiliare asupra soldurilor creditoare prezente si viitoare ale conturilor curente ale clientului/codebitorilor si ale conturilor de card de debit ale clientului la Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare.

Dobanzi credite (.pdf)

Comisioane credite (.pdf)

Exemple de calcul(.pdf)