Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

CEC Bank, institutia financiara cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea din Romania, ofera din aplicatia Mobile Banking, acces direct la situatia taxelor, impozitelor si a amenzilor datorate catre autoritati, prin interogarea si integrarea cu Ghiseul.ro si permite achitarea imediata a acestora, fara comisioane.

"CEC Bank a demarat inca de anul trecut mai multe initiative de digitalizare – precum lansarea platilor de pe mobil, deschiderea online a conturilor – si avem convingerea ca internetul de pe mobil este unul din canale care ne vor permite sa atragem noi clienti si sa contribuim astfel la cresterea incluziunii financiare in Romania. In 2019, numarul de utilizatori ai CEC Mobile Banking a crescut cu 95% si credem ca acesta este canalul cu cel mai ridicat potential de crestere", a declarat Bogdan Neacsu, presedinte - director general al CEC Bank.

La nivelul anului trecut, circa 60% din volumele de tranzactii ale clientilor CEC Bank au fost initiate prin canalele alternative – Internet Banking si Mobile Banking.

Clientii CEC Bank aveau inca de anul trecut posibilitatea de a plati online taxele, impozitele sau amenzile, prin aplicatia Mobile Banking, prin selectarea si completarea detaliilor de plata (tipul de impozit, institutia beneficiara, suma datorata). Dupa integrarea cu ghiseul.ro, taxele si impozitele locale – precum cele pentru terenuri si cladiri, cele auto, dar si amenzile se pot plati cu un simplu click, sumele datorate la nivel individual fiind afisate direct, sub forma de lista. Nu se percep comisioane pentru platile de taxe, impozite si amenzi prin acest sistem.

Pentru activarea noii functionalitati, este necesara actualizarea aplicatiei CEC Mobile Banking din App Store pentru posesorii de telefoane Apple sau din Google Play, pentru telefoanele cu Android.

In paralel cu dezvoltarea serviciilor pe canalele digitale, CEC Bank isi mentine angajamentul pentru mentinerea retelei teritoriala – cea mai mare din tara, cu peste 1.000 de unitati - care joaca un esential pentru accesul romanilor la servicii bancare mai ales in mediul urban mic si rural.